Estarit: Eikö hallia voisi rakentaa kaupungintalon päälle. Taivaalla on tilaa pilviin asti. Jos se pitää pakolla sinne sumppuun saada.

Jani Mäkelä, Sipilän hallitus nosti diesel- ja bensaveroa sekä kaukolämmön hintaa, pudotti väylien korjausrahaa, eli olivat jo teidän hallitusohjelmassa.

ES kirjoitti Kutilankanavan rahoituksesta 8.9. Lemi priorisoi hankkeita taloudellisen tilanteen takia. Taipalsaarelta sen sijaan rahat kanavaan löytyy. Tämä tuntuu kyllä oudolta, kun pari vuotta sitten oltiin ajamassa mm. Vehkataipaleen koulua alas huonon taloustilanteen takia. Nyt kunnalla tuntuu pyyhkivän hyvin. Hienoa!

Taipalsaari sijoittaa Kutilankanavaan yli 2 miljoonaa. Pursiseurat satasia tai korkeintaan tonneja. Eli käyttäjät eivät juuri mitään. Taipalsaarelaisena veronmaksajana en tätä hyväksy. Päättäjät miettikää vähän onko Taipalsaaren taloustilanne niin hyvä, että verorahat laitetaan kanavaan?

Pitkän elämäntaipaleen taapertanut mies on huomannut nykysuomimiehen heikkouden. Akat hyppii silmille.

Eikö hallia voisi rakentaa kaupungintalon päälle. Taivaalla on tilaa pilviin asti. Jos se pitää pakolla sinne sumppuun saada. Kuutostien lähellä Leirissä paras.

Tiettyjen aatesuuntien kirjoittelijat sievistelevät ja haukkuvat vihervasemmistoa, kun tarkoittavat punikkeja. Sata vuotta jo mennyt.

100 % punikki

Ensin kunnon sisähalli, jäähalliin aikalisä. Kaikki vaihtoehdot puntariin, Leirin alue, asemanseutu, uimahalli–jäähalli-yhdistelmä..

Silta on kyllä katkaistu ei halkaistu

Vai toimii Imatran uudessa koulussa äänieristeenä kaide ja verhot, mitä ihmeen vikaa luokkahuoneissa on? Tähänko sais vastauksen

Näin taas kerran, TV kanavalla 10 käännöstekstit NASA:n avarusohjelmassa nimitekstien päällä. Ohjelmajohdon parissa ei edelleenkään ole tajuttu mitään!

Suuret kiitokset Eksote K3-osastolle hyvästä hoidosta! Terveisin "sirkkelisormimies".

Alkoholismi voidaan peittää tuolleenkin: ollaan viinien ja oluiden asiatuntijamaistelija

Uusimmat uutiset