Estarit: Kuinka ihmeessä EU sallii härkätaistelut Espanjassa?

Kävin peruskoulun neljä- ja viisikymmenlukujen taitteessa. Hyvin olen pärjännyt ilman ruotsinkieltä.

Eikö Lappeenrannan kunnossapitoa yhtään hävetä, kun Kahilanniemen suoja-aita korjaamatta, talveako odottaa? Suunnitteluvirhe? Ihmettelen!

Kerrassaan esimerkillistä touhua Eksotelta. Menin aikaa varaamatta hoitajan vastaanotolle pahaksi äityneen iho-ongelmani vuoksi, kymmenen minuutin odotus ja hoitaja kutsui minut sisään.

Eipä ole Suomen metsissä näkynyt myöskään läskilaardilla varustettuja pellavapääpistiäisiä mustikkaa tallaamassa. Somettavat varmaan kotona mustikkapiirakkaa nenän edessä! Hoh hoijaa!

Kun Kalevan kisoissa kysyttiin baarissa järkkäriltä tupakkapaikkaa, niin hän hirnui: "Tää on urheilutilaisuus ei täällä polteta. Tosin kaljanjuonti ok ku siitä tienaa ”. Töykeää käytöstä.

Sunnuntaina 4.8. olin Ristiinan kesäteatterissa Ilkka Heiskasen monologi huippu-urheilija Elmosta. Oli vallan upea esitys.

Lappeenrannassa pyöräilijöille polkupyöräajokortti, kuten mietinnässä kaikille veneilijöille. Pyöräilijät eivät katso kuin eteensä! – Pyöräilijöitä pelkäävä autoilija

Imatran ajot on hieno moottoriurheilutapahtuma, mutta Joutsenon alasajo ottaa päähän. Ensin luvattiin, että saamme olla Joutsenon kaupunki, sitten liitettiin Lappeenrantaan!

MTV uutisoi venäläisen ammusvaraston räjähdyksestä ja tämän jälkeen venäläisen kelluvan ydinvoimalan hinauksesta Murmanskiin.

Kuinka ihmeessä EU sallii härkätaistelut Espanjassa? Turha selittää perinteistä ja taiteesta, se on eläinrääkkäystä.

Kaija Riutta kirjoitti 7.9 mielipidekirjoituksen Lappeenrannan kesäteatterin valokuvauskiellosta. Imatran Kruununpuistossa, Tankki täyteen -näytöksessä, sai kuvata näytöksen lopussa.

Pomoilla on Lemillä ihan oikeita töitä, ei ole aikaa seurata metallipormestarin piiri pieni pyörii -leikkejä. Sihteerit tukevat huoltojoukoissa kukin vuorollaan.

Mitäs sitä pomot Jalkosalmella olisi ollut kattomassa, ku rahvas nolas itsensä?

Joku valitti, ettei rotanmyrkkyä saa vapaasti kaupasta. Hieno juttu! Rotanmyrkky tappaa nimittäin myös siilit, kissat ym..eläimet. itse näin sitä lapsena vaikka kuinka monta kertaa.