Estarit: Kiinteistöjen omistajien pitäisi itse maksaa katujen auraus – Loppuisi narina

On tämä maailman meno mennyt kummaksi kaikkine ahdistelusyytteineen. Kun olin nuori, tytöt suorastaan vaati pussailemaan ja räpläämään!

Kyllä tuli mummolle hyvä joulumieli, kun näki opettajien ja koululaisten menevän Lauritsalassa joulukirkkoon.

Aion minäkin laittaa työministerille työpaikkahaun, kun pakko hakea. Olen 61-vuotias ja haen kaikkea, etten tipu "sossun luukulle".

Ensi vuoden alusta haen Sipilälle töihin. Pakkohan hänen on työllistää, kun mallinkin keksinyt. Ja täytän " työvoimapoliittisen" ehdon eli  olen hakenut töitä.

Nyt kun venäläiset ovat pommittaneet Syyrian kivikauteen ja vallanneet tukikohtia sieltä. Korjatkoot itse aiheuttamansa tuhon. Meillä suomalaisilla ei pitäisi olla sotakorvauksia maksamatta.

Turha Hesarin on levitellä salaisia tietoja. Kyllä meillä viestinviejiä riittää jälkeen. Tiedot on jo mapissa Tehtaankadulla.

Kyllä YK saa maistaa omia lääkkeitään. Ei USA rahoita kauan järjestöä, jolla ei tunnu olevan heille mitään annettavaa. Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.

Kaikki haukkuu tien kunnossapidon, kävelijät, pyöräilijät, autoilijat, taksikuskit, linja-autokuskit ja ne 40, ketkä kipsattiin Eksotessa.

Jos vanhat omaiset ovat kauempana ja heillä on sairautta ym. ja  vielä huonot ajokelit, joutuu olemaan joulun yksin. Ei sitä voi toisten vieraiden ihmisten jouluun  niin vaan voi tuppautua.

Jos nainen ei saa lääppijöitä kuriin, se on ihan hänen omaa tyhmyyttään! –  Paljon nähnyt varamummo!

Kiitos Lappeen seurakunnalle vaikuttavasta jouluseimi-jääveistoksesta. Tehdäänkö siitä perinne! – M-L

Kiitos Asuntopalvelu! Ei ollut joulusaunaa eikä normaaleja saunavuoroja Kaivosuonkatu 3:ssa. Ovet lukossa. Miksi? - Paha joulumieli

Minun pitää saada joka sekunti käydä kaupassa, kuluttaa ja tuhota maapalloa. Kaupat on ihan liian vähän auki. Kaikki minulle heti ja aina.

Tiedän kyllä, että kaikki vammat ei näy ulospäin. Itse sain pysäköintiluvan vasta, kun en päässyt minnekään ilman avustajaa. En myöskään kauppaan.

Jos "röyhkeällä" nuorella ei ole inva-pysäköintikorttia, niin ei paljon asiaa auta. Samoin myös jos on käyttämässä invalidia asioilla, niin hänellä on varmaankin tuo kortti. Ei muuta kuin näkyviin.

Mitä ihmeen vaikeaa on työttömien aktiivimallissa? Kaikki työttömät 65 vuoteen asti vanhuksia ulkoiluttamaan, lumitöihin ym. 20 tuntia viikossa.


Miksi kunta maksaa katujen auraamisen eikä kiinteistön omistaja? Säästyisi paljon verorahoja ja loppuisi tuo ainainen narina.