Estarit: Kellotapulin portaitten vierusta yleinen rakon tyhjennyspaikka – Tehkää jotain ongelman poistamiseksi!

Laivojen tyhjäkäynnin käry tulee myös tänne torin ympäristön taloihin. Kaupunki ei välitä, mutta mitä sanoo laki? Saako isoa konetta käyttää turhaan?

ihmettelen, mikä helvatin sirkkelisaha surisee Tykki-Kiviharjun alueella. Jatkuva levoton hurina. Ei ole tietoakaan hiljaisesta kaupunginosasta. Eikö kukaan muu ole kiinnittänyt tähän huomiota.

Ihmeellistä, kuinka voi olla tarve hallinnoida talon yhteistä pyykkinarua niin kuin se olisi yksityisomaisuutta. Pyykkääjän rapusta

Mitä kok. tarkoittaa, että emme voi jättää velkaa tulevien sukupolvien maksettavaksi, miksi? Mitä me saimme? Sodan jälkeen yhteiskunnan rakentamisen, monet lamat ja velat! Nyt vetovastuu siirtyy.

Onko lupa valvottaa vanhoja sairaita ihmisiä Urheilukadun tietyön takia aamukuudesta puoleen yöhön? Eikö ole mitään lakia asukkailla?

Vaikeaa väistämisvelvollisuuksissa muuallakin. Kaupungista Skinnarilaan sekä Kourulasta kaupunkiin päin kääntyvillä on myös kolmio!

Tiistaina Kirkkopuiston jäätelöhetki meni pilalle juopuneen porukan virtsaamiseen ja oksentamiseen muistomerkin ympäryspensaisiin. Kellotapulin portaitten vierusta yleinen rakon tyhjennyspaikka. Tehkää jotain ongelman poistamiseksi! Huumeneuloja hautausmaan kiviaidassa.

Posti kulkee kun Kusti polkee. Viikko meni kortin kulkemiseen Lahteen. Pyörälläkin olisi mennyt nopeammin. LK

Voi sanoa, että SDP petti naisäänestäjänsä. Alle 1 400 e bruttona saavista eläkeläisistä on naisia 2/3 osaa. Missä heikompiosaisten huomioiminen.

Yle heltyi vihdoin soittamaan myös "täys'ikäisille" sopivaa musiikkia. Samalla yleistyi, ja juuri näiden, levyjen päälle puhuminen. Tahallista, tai pelkkää ilkeyttä.

Pienet on ihmisillä murheet, meni mahtavat häät mönkään. Ei se mittään, erotessa ei kuitenkaan olisi samanlaisia järjestetty.