Estarit: Ähäkutti kaikki maajussien mollaajat. Suurimpien maaseututukien saajien joukossa on Eksote, Lappeenrannan kaupunki ja moni muu kuin maanviljelijä

Lopultakin järkevää asiaa Eksoten päivystyksestä. Palauttakaa Sammonlahteen ja Armilaan, missä se pelasi ennen sössimistä. Terveystalon lääkärivälitys ei toimi, onko sanktioitu ?

Savitaipaleella nopeasti 195 nimeä kuntalaisaloitteeseen, joka haluaa torjua Mehiläisen hyökkäyksen. Asukaslukuun nähden paljon nimiä. – ABä

Mopoilijat ajakaa pyörätiellä, missä on sallittu, turvallisuuden vuoksi

Voittiko Kepu vaalit? Juha Sipilä edelleen kertoo, miten jatkossakin mennään, eli kylmää kyytiä kaikille muille paitsi rikkaille.

Näyttää siltä, että nuo jäähallivouhkat alkavat olla vähän epätoivoisia tai muuten vain todellisuus iskee. Tässä vaiheessa olisi hyvä saada jarrut päälle, ennenkuin mopo keulii todella.

Lemin seurakuntatalo suljettu ilman viranomaisten käskyä. Seuraavaksi virasto? Missä toimistosihteeri ja vahtimestari? Eikö siivoojaa tarvita?

Milloin saa e-passit käyttöön? Lappeenrannan kaupunki kilpailuttanut jo 5 kuukautta! Huijausta?

Miul o hyvä naapur. Aikasii lähtiessää hää pamauttaa ovesa nii mojovast kii, et astiat heläjää miu kaapis. Siit mie tiijen et o aika herätä enkä nuku pommii. – Niska ja Lenkki

Keskustapuolue, joka koki historiansa suurimman tappion vaaleissa, tunkee nyt hallitukseen ja vaatii 18 maakunnan toteuttamista palkkiovirkoineen. Antti Rinnettä (sd.) viedään kuin pässiä teuraaksi.

Ähäkutti kaikki maajussien mollaajat. Lukekaa lehdestä E-K:n suurimmat maaseututukien saajat. Siellä on Eksote, Lappeenrannan kaupunki ja moni muu kuin maanviljelijä. Mitäs sanotte!

Uusimmat uutiset