Estarit: Kylläpä jäähalliin löydetään aina vaan lisää vikoja

Psykiatrisessa hoidossa leimataan ihminen loppuiäkseen, hautaan asti ja vielä kai senkin jälkeen, täysin vailla reaaliaikaista perustetta esim. sekakäyttäjäksi. Mikä täytyy vain kestää ja kantaa.

Koulutuksen määrärahojen niukkuus näkyy äidinkielen opetuksessa. Oppilaat eivät osaa taivuttaa sanoja ja opitusta jäänyt muistiin vain kaksi sanaa: niinku ja v...u. Hienoa opet ja opetuslapset.

Ketterä on terästä, Saipa tulee perästä. Käytetään mittarina vaikka junnutoimintaa, harjoitusolosuhteita, yhteishenkeä ja valmennuksen laatua. – Näin se vain on

Suna Kymäläinen, mistä tuli noin 7 000 euroa vaalirahaa? Jäi pimentoon

Opin ymmärtämään 29 vuotta sitten, millainen ihminen luonnevikainen on. Hän oli työtoverini, olin työpaikkani "keltanokka". Olisi monenkin hyvä oppia tietämään luonnevikaisen olemus!

TwoStepin kevätnäytös oli todella tanssia täydellä sydämellä! Suurkiitos tanssijat ja ohjaajat kaikista esityksistä!

Kun vanhat tekopyhät ukot pääsevät rustaamaan lakeja, ensimmäiseksi puututaan naisten oikeuteen päättää omasta kehostaan. Vanhoja ukkoja ei raiskata

Ho hoijaa. Mahtaa olla aika tylsä elämä, jos ei ole muutakaan tekemistä kuin seurata tuntitolkulla naapuruston touhuja.

Kristillisiin perusarvoihin kuuluu auttaa jokaista, perussuomalaisten mielestä vain omia.

Lappeenrannan kaupungin tontilla vanhan Helsingintien varrella on ollut vuosia kaatopaikka. Onko kaupungin luvalla?

Muutama kiinteistö ylisuurilla tonteilla Huhtiniemessä pilaa koko rantaraitin idean. Olisiko paikka pakkolunastukselle?

On se ihmeellistä, että hometta alkaa löytyy paikoista, jotka halutaan purkaa ökyrakennuksen edestä. Nyt Kisapuiston vuoro. Muuten ei välitetä homeisista kouluista eikä tarhoista, ennen kuin on pakko.

Johan palauttivat räyheesti piirakan takas ja ruma sanakii sanottii niiku se on joten piirakoi lissää. Nauru hiipu vast pyhän.

Ikiroudan sulaessa ilmakehään vapautuu metaania, joka on paha kasvihuonekaasu. On varmaan myös syynä jäähallin sisäilmaongelmaan!

Kylläpä jäähalliin löydetään aina vaan lisää vikoja. Ihan kun taikuri vetäisi kaneja hatusta.