Estarit: Kaupunkilaisia odottaa mittava veronkorotus, jos jäähallitouhu lähtee lapasesta

Naisnäyttelijöiden "paljastukset" Aku Louhimiehestä alkavat jo tympiä. Eikö ole enää muuta "roolia" kuin tehdä "paljastuksia" vaikka sitten "naiseuden" nimissä? – Nainen

Luulevat, että Lappeenrantaan sijoittuva henkirikos-tv-sarja olisi oikeudessa lieventävä asianhaara. Koska innoituksen on rikoksiin antanut tv-sarja.

Olen autoillut lukuisia kertoja Valtakatua pitkin. Ei ongelmia kävelijöiden kanssa. Hyvin toimii.

Kiitos vanhukset ja vammaiset, taas joudutte joustamaan uudessa Eksoten tarjoamassa taksintilauspalvelussa. Säästöäkin syntyy varmaan.

Mitä tuosta vetoja lyömään. Keräämään vaan aurauskepit pois, jos häiritsevät

Kiitos Klaus Pelkoselle ja kumppaneille asiantuntevasta kommentoinnista koskien jäähallihölmöilyä! Ei tukita keskustaa moisella!

Kiitos Seppo Aho ja Klaus Pelkonen asiallisesta kannanotosta jäähalliasiassa. Nyt järki käteen päättäjät ja virkamiehet!

Meitä kaupunkilaisia odottaa mittava veronkorotus, jos jäähallitouhu lähtee lapasesta, kuten nyt näyttää! Kai olette sen tajunneet?

Eksote sai Imatran ja samalla alkoi niiden palvelujen alasajo, joihin ihmiset olivat tottuneet ja lisää tulossa.

Vuosia jauhettu vanhusten kotihoidosta ja lastensuojelusta, eikä tehty asian hyväksi mitään. Asiaa hoitavat vaihtoon.

Pitäisi tehdä muutakin kuin trendin mukaista positiivista ajattelua, jolla päästään suohon. Tekoja enemmän.

Sisällissota ei saa koskaan unohtua. Punaisten järjetön kapina ja yritys kaataa laillinen, vaaleilla valittu hallitus ja eduskunta ei saa koskaan enää toistua

Eksote savuton? Kotihoidon hoitajat polttavat tupakkaa muistisairaan vanhuksen parvekkeella ja tumpit heitetään nurmikolle. Kuka valvoo heidän työtään.– Naapuri

Miksi kauppojen paistopisteissä on usein myynnissä enemmän palaneita tuotteita kuin syömäkelpoisia? Eikö osata paistaa? Kuka niitä ostaa? – Ihmettelevä?

Onneksi jäähallista eivät päätä esim. 40-luvun eläkeläiset vaan tämän päivän alan ammattilaiset.

Sote-uudistuksen kärkiasia ei ole palvelujen parantaminen tai lisääminen, vaan bisneksen tekeminen ihmisten sairauksilla.

Luetuimmat