Estarit: Marian aukiota tulee kehittää niin, että muistetaan kirkon läheisyys ja sen toiminnot

Miettikää hyvät ihmiset, jotka vuodesta toiseen työnnytte täysihoitoon sukulaisten tai tuttavien luo, että olisiko aika esittää kutsu toisinkin päin! On itsekästä käyttää toisten vieraanvaraisuutta.

Naapuritalossa pestiin piha-asfalttia juomavedellä tuntikausia, ei taida olla siellä muumit laaksossa! Ho hoijaa!

Nyt nähtiin mihin maataloustukimiljoonat menevät, ökytraktoreihin ja laitteisiin. Kelpaa ajella.

Raha ratkaisee Eksote! Osastot "täynnä", puolikuntoiset vanhukset kotiin oman onnensa nojaa,n kun "ei ole tilaa"! Hävetkää!

Kerrostalossa asuminen vaatii sosiaalisuutta. Tervehtikää, rupatelkaa ja vaihtakaa kuulumisia. Tämä voi jollekin olla pelastus.

Onko oikein, että eduskuntaan valitaan tuomion saaneita, häntäheikkejä ja naisten häiriköitsijöitä?

Marian aukiota tulee kehittää niin, että muistetaan kirkon läheisyys ja sen toiminnot. Skeittaus toimii muualla paremmin.

Kyllä Taipalsaarella osataan! Pienet koululaiset rahoittamaan Jänkäsalon valokuitua...

Onnea ylioppilaille! Olisi mukava, jos toimittajat jututtaisivat ällän kirjoittajia ja itsensä ylittäjiä muistakin lukioista.

Hienoa! Armila ja K-sairaala pomputtaa asiakkaita! Armila sanoo: ei aikoja, sairaala sanoo: mene omalle asemalle! Autopaikat täynnä, liian pieni parkkitalo!

Poistamalla miljardien maataloustuet suomi saisi valtavat säästöt ja talouden kuntoon.

Miksi Suomi maksaa yksin EU:n ulkorajansa vartioinnin. Eikö sisämaavaltioidenkin pitäisi osallistua. EU-ehdokkaat, korjatkaa asia.

Meitä valmistui vuonna 1966 noin 15 000 ylioppilasta, ja sitä kauhisteltiin.

Aamuisin ja iltaisin Merenlahdentien ja Helsingintien risteys tukossa. Miten sitten, kun koulut keskitetään. Jo nyt kierto Sammonlahden tai Kourulan valojen kautta. Yliopistolle menevä kaista täynnä.