Estarit: Keskussairaalasta loppuvat rahat, tilat ja henkilökunta

Veturinkuljettajien työturvallisuus parani oleellisesti, kun juna peruutetaan Joensuusta Helsinkiin 200 km h. Veturi junan viimeisenä. Hyvä näkyvyys?

Vain hölmöt hankkivat "sadan megan" kuituyhteyden ja maksavat siitä tuhansia euroja, kuten MOT totesi. Itselläni TV, kaksi läppäriä, tabletti ja kaksi puhelinta toimivat 4G verkossa loistavasti.

Maisema Myllysaaresta Linnoitukseen kesällä upea ja kaunis! Niin nytkin, kun on pimeää ja tyyntä: kirkko valaistuna ja lukuisat valot heijastuvat pintaan!

Taksiyhtiöistä negatiivinen ja väärä kirjoittelu on säälittävää kateutta. Kaikilla on oikeus tehdä samoin kuin isot firmat.

Jäähallin remontti onnistuu kyllä. Kysykää vaikka ammattilaisilta. Rahat eivät riitä muihin ratkaisuihin. Pulinat pois.

Kyllä se on vaikea porvareille jakaa yhteistä hyvää vähempiosaisille, joilla ei ole rahaa sijoittaa ja saada näin puoli-ilmaista tuottoa, jota se jakaa jo ennestään rikkaille.

Saakohan nuo porvarit oikeita kiksejä, kun keräilevät rusinat pullasta ja pudottelevat muruset lattialle vähempiosaisten poimittavaksi.Olisipa nyt kansa viisaampi tulevissa vaaleissa.

Kuka tekisi aloitteen, ettei Armilan kuntoutussairaalaa saa purkaa.

Jäähallia ei missään nimessä saa rakentaa keskustaan.

Älkää pilatko Lappeenrannan keskustaa jäähallilla. Miettikää nyt miltä Helsingin keskusta näyttäisi, kun kolmen sepän patsaan päälle olisikin tullut Hartwall areena. Ei halli kuulu keskustaan.

Hyvä ES! Hupaisaa, järjestetään keskustan jäähallin lobbaustilaisuus paneelikeskustelun nimellä.

Onko se välinpitämättömyyttä, laiskuutta, ilkeyttä vai ihan vajaaälyisyyttä, kun kuntosalilla ei osata laittaa painoja ja välineitä takaisin omille paikoilleen käytön jälkeen?

Keskussairaalasta loppuvat rahat, tilat ja henkilökunta. Armilassa saa avun ajanvaraushoitajilta, lääkäreiltä ja tukipalveluista joustavasti. Miksi se pitäisi sulkea ja survoa nekin asiakkaat jonottamaan.

Pieni, mutta äänekäs osa näitä urheiluhörhöjä saa suhteettomasti tilaa mediassa. Mistä löytyisi yksi selväjärkinen tämän tilanteen normalisoimiseen, kun meitä taviksia on kuitenkin enemmistö.

Minäkin olen odotellut Radgea kokoonpanoon. Patologiset sairastelijat kilometritehtaalle.

Politiikka ja seurakunta pidettävä erillään. Seurakuntavaaleihin uskonnollinen vakaumus. Näin ehdokkaisiin voi luottaa!

Miksi Joutsenossa omat seurakuntavaalit? Kun oli kova hinku Lappeenrantaan niin pysytään siellä. Uskonto ja politiikka eivät kulje käsi kädessä.

Uusimmat uutiset