Estarit:...Ihan älytöntä verovaroin maksaa nuorten koulutus ilmaiseksi aikuisuuteen! Meillä ei vain ole tähän varaa.

Niin sanomalehden, radion ja television kuin opettajankin on puhuttava totta ei levitettävä propagandaa tai asenteellista puolitotuutta ja mikä pahinta jättää totuus kertomatta

Patriootti

Pelttari sanoi aikanaan, ettei Supo tiennyt Bouananesta vaikka tiesi. Joko Pelttari valehteli tai ei tiennyt mitä "talossa" tapahtuu, ja nyt häntä ollaan valitsemassa Supon johtoon uudeksi kaudeksi.

Minulla kävi vieras uudella hybridiautolla, pääsi 50 km sähköllä, loput 200 km bensiinillä, keskikulutus 7,8. Auttaako tämä ilmastomuutoksen? Minun diesel, keskikulutus 5,0. Hallitus ajaa aukotonta politiikkaa, köyhät kyykkyyn.

Hätäsimmät vois laittaa toisen maskin niskan puolelle, kun ei tiedä, miltä puolen se yllättää.

Maskiitto

Kepu haluaa pelastaa kuntavaalit siirtämillä polttoaineverojen korotukset syksyyn. Syksyllähän nuo korotukset näkyy vain tilapäisenä kannatuslukujen notkahtuksena. Vihreillä on hankalampaa. Äänestäjät lhmettelee, miksi veronkorotuksia ei tehdä, vaikka ilmasto lämpenee käsiin.

Hallitus pahasti myöhässä koronan brittimuunnoksen estämisessä. Asiantuntijat olleet jo pitkään huolissaan. Mikä päätöksiä viivästyttää?

Kun uusi sairaalarakennus rakennettiin piti toiminnan tehostua. Nyt käyttöön tulossa uudet ja vanhat tilat. Missä määrätietoinen vaikuttavuus- ja tehokkuusjohtaminen? Johtaminen hukassa?

Lukukausimaksut otettava uudelleen käyttöön. Myös omavastuu opetusmateriaalista. Ihan älytöntä verovaroin maksaa nuorten koulutus ilmaiseksi aikuisuuteen! Meillä ei vain ole tähän varaa.

Pojat ne on kikkaillu ton keskustan ihan sekaisin. Siellä ei menesty mikään etes R-kioski.

Sekatyömies

Veneilijä! Näin vaalien alla huomioi poliitikot, jotka ovat siirtämässä meille elintärkeitä satama-alueita saunamaailmaksi ja asuntoautoparkiksi.

On eläkeläisiä, joita pomot soittelevat töihin. Jos mennään, niin saamme lämpimät kiitokset! Ei siis olla tyrkyllä.

On hiukka huono aika säästää lämmityksessä.

Kaupungin vuokratalon asukas