Estarit: Oli opetussuunnitelma mikä tahansa, niin pieni oppilas ja suurempikin tarvitsee oman opettajan, oman luokan ja oman pulpetin

Antti Rinteen hallituksen ylisuuri poliittinen avustajajoukkio tulee kalliiksi. 32 miljoonaa euroa tuottamattomaan byrokratiaan. Mutta ei hätää. Otetaan lisää velkaa.

Kaikista maailman tuotteista sähkön hinta on noussut eniten Suomessa. Tuntuu oikein pahalta, kun sähköyhtiö ilkeää vielä lähettää uutiskirjeitä.

Hienoa, että aktiivimalli tulee tiensä päähän. Nyt saa reissata rauhassa, eikä tarvi miettiä näitä typeriä aktiivipäiviä. Raha tulee tilille ja se on pääasia. Kiitos demarit!

Miten se onkaan helppoa nostaa puoluetukea ja avustajien palkkoja. Millä rahalla korotukset maksetaan? Eläkeindeksistä ei enää puhu kukaan, vaikka ruuan hinta hinnat hipovat kattoa.

Luonnevikaisten kanssa on hankalaa elää, kun on itse heitä hiukan normaalimpi ihminen.

Oli opetussuunnitelma mikä tahansa, niin pieni oppilas ja suurempikin tarvitsee oman opettajan, oman luokan ja oman pulpetin. – 40 vuotta kokemusta

Taas alkaa moporalli. Perjantai klo 21 ja rapiat. Jumankekka, pitäisi laittaa vanhemmat ennen mopon ostoa pari tuntia kuuntelemaan mekkalaa.

Huikea kumausfestivaali! Mielikuvituksen säihkettä ja loistavaa musisointia Nuijamiehessä. Tätä lisää! Kumautettu

Liikuntatoimi hakee vain säästöjä. Lauritsala-talolla on varmaan vapaita päiviä ryhmille. Ennenkin on ollut ryhmiä useampana päivänä. Samat ohjaajat kuitenkin.

Lemin keskustaväen olisi kannattanut kuunnella demariehdotusta veronkorotuksesta. Sitä saa mitä tilaa

Jos oppilaalla ei ole ääniyliherkkyyttä, hänen ei pitäisi joutua käyttämään kuulokkeita. Oppimisympäristön pitää olla riittävän hiljainen, kunnon seinät luokkien välissä jne.

Suurkiitos niille vanhemmille, jotka tekivät kantelun koulusäästöjen ja uuden opetussuunnitelman seurauksista. – Metelistä kärsivä toisen koulun opettaja

Kieltääkö uusi opetussuunnitelma tiedon siirron lapsen koulun etenemisestä huoltajille, kieltääkö se uuden matikan asian opettamisen tai vaatiiko se lapsia itse päättämään, tekeekö matikan kokeen vai ei?

Onko oikein, että kunnallinen koulu toteuttaa Montessori-pedagogiikkaa? Eikö erityispedagogiikat kuulu yksityiskouluihin, jolloin perheillä on mahdollisuus valita, mihin kouluun lapsensa laittavat?

Tämäkin vanhan toistoa. Heti kun palkkaneuvottelut ovat ovella, alkaa työnantajapuoli varoitella korotuksista. Olisiko jo sielläkin aika vaihtaa levyä ja tarkistaa missä tänään mennään.