Estarit: Kuulkaa kerrankin kansan ääntä: veronmaksajat eivät halua mitään ilmalaivahallia keskustaan!

Kokoomus ja koronna, siinä Orpon pari. Ei päätä käännä asiantuntijoiden viisaus eikä edes Sanna Marin.

Kun ostaa polttomoottorilla varustetun auton niin öljy-yhtiöt huolehtivat tankkausasemista. Kun ostaa sähkömoottorilla varustetun auton, niin huolehtivatko sähkön myyjät tankkausasemista?! Eihän se kuulu taloyhtiöille tai yksityisille.

Hurraa! Järjen riemuvoitto, että kaupunginhallituksen äänestyksessä Kisapuisto voitti urheiluareenan sijaintipaikan ;).

Mutsi

Kuulkaa kerrankin kansan ääntä: veronmaksajat eivät halua mitään ilmalaivahallia keskustaan!

Kyllä ihmetyttä osan Lappeenrannan päättäjien ajatukset hallin sijoittamisesta keskustaan, Lappeenrannan liikenne on täysi sumppu ilman jäähallia keskustaan sijoittamistakin. Virkamihet täysin hako teillä.

Sf

Tarpeettomien menojen ja kokoontumisten puolestapuhujat ja turvakeinoja käyttämättömät eivät ymmärrä, mitä meillä kaikilla on vastassa koronaviruksessa. Se muuntautuu nopeasti, ja muunnokset ovat jo alkuperäistä ärhäkämpiä. Kuten yleensä pandemioiden toisessa aallossa on laita. Joskus tulee vielä kolmaskin aalto. Ja rokotteen tulo kestää. Eikä anneta kaikille kuin aikojen päästä.

Jännää nähdä minkälaisen pakkomutkan kautta joka tapauksessa survovat sen monitoimihallin keskustaan. Nyt on jo kuitenkin selkääntaputtelijoita mukana pelissä. Hah!

Kohta varmaan löytyy yllättäen joku kaavoitusasia, joka mukamas estää monitoimihallin rakentamisen Kisapuistoon. Hyväveli määrää!

Halli Kisapuistoon kelpaa PePolle, jos ei SaiPalle, niin ei verahoja SaiPan bisnekseen.

Näyttää siltä, että on lupailtu etukäteen liikoja keskustan hallista, ja nyt on vielä iltalypsyn aika.

SaiPa senkuin ruikuttaa, voisi lopettaa tuon jo! Mistäs rahat riittäis halliin, jos ei vuokraankaan!

Veronmaksaja

Liiga-Saipa voi harjoittaa ravintolabisnestä keskustassa, jos se on ehdoton edellytys pärjäämiselle. Löytyy tyhjiä tilojakin jo valmiiksi! Kisapuiston ravintolaan kilpailutus.

SaiPan surkea pelimenestys kaudesta toiseen on SaiPan suurin uhka sen tulevaisuudelle. Katsojat katosivat jo ennen koronaa.

Kimmo K A Valo kirjoitti autoiloijoiden kohteliaisuudesta. Unohdit 5–6vuotiaat pikku pyöräilijät.

Palstaa seuraava

SaiPa voi investoida ja rakentaa omalla kustannuksella suurelle egolleen sellaisen hallin, joka palvelee heidän toimintaansa. Kaupungista löytyy piikkipaikoilta tontteja ostettavaksi.

Liiga-SaiPan ehdoin verovaroin rakennettava ravintolamaailma-jäähalli olisi EU-valtiontukisäännöstön vastaisena kielletty.

Busseissa kulkee superitsekeskeisiä koko ajan äänessä olevia matkustajia ilman maskeja. Ettekö tajua, että korona tarttuu oireettomilta ja myös ennen oireiden alkua! Haluatte ilmeisesti olla supertartuttajia!

Hei Tuomas Toivanen, jäähalli keskustassa se vasta vihreä teko onkin, pysy sinä vain siellä Tampereella, todella vihreässä kaupungissa.

Autoilija: aatteleppa ihan omalle kohalles kadunylitys jalan suojatiellä. Kiihdytellen lähestyvä auto ei aiokaan pysähtyä, vaikka on miulla heijastimetkin. Kuulen autosi äänet, liian lähellä, säikähdän. Mitä jos kaadun suojatiellä autosi eteen? Ennakoiva ajo, talvi edessä.

Eikö nykytekniikalla pystytä lehdessä näyttämään parempia kuvia keskustaan suunnitellusta jäähallista. Sen sijainnista ja ulkonäöstä ja minne tulee pelaajien ja toimitsijoiden autopaikat, yleisöhän tulee kävellen.

SaiPan peli pitää saada riittävän hyväksi, jotta katsojat hyväksyvät tuotteen. Kisapuistoon tulee sitten pelin katsojia. Kiristys on rumaa.

Jos menestyminen jääkiekossa on kiinni sijainnista, niin kannattaa kokeilla ulkojäällä pelaamista. Tällöin on vain taivas rajana.

Lappeenrannan keskusta hiljenee, kaupoista ja ravintoloista on asiakkaat vähentyneet, eikä vetovoimaa ei ole. Kannattaako jättää käyttämättä tilaisuus elävöittää keskustaa monitoimihallin avulla?

Pakko ihmetellä, kuinka päättäjät yrittävät tehdä väkisin kaupungista kirkonkylää. Näillä päätöksillä pysyy keskusta varmasti tyhjänä. Parin vuoden sisällä pakko lähteä muualle, kun asuntojen hinnat laskee. Ei ole mitään järkeä jäädä maksamaan veroja aavekaupungille. Pelko on kehityksen este!

Kiitos päättäjät kun kunnioitatte vihreää kaupunkiamme ettekä halua tunkea keskustaan tuhansien autojen tungoksia.

On aivan turhaa vatuloimista hallin paikasta. SaiPan pelejä tullaan katsomaan Kisapuistoonkin, jos joukkue pärjää.

Markkanen melkein uhittelee hallin sijainnista. Taitaa olla diili Evälahden kanssa sovittuna.

SaiPa oy:n piirissä olisi hyvä ymmärtää, että kaupungilla on muitakin tarpeita kuin jäähalli ja sen käyttökulujen maksaminen.

Onko kukaan kysynyt Kisapuiston ympärillä olevita asukkailta haluavatko he 30 Me monitoimiareenan naapurustoon. Saattaa liikennemäärät kasvaa sekä ilta ja yö melu ja humalaiset lisääntyä konserttien myötä.

Asiaa Tuomas Toivanen! Kaupunginvaltuustossa istuu faaraoajan muumioita.

Mihin laitat pilkun; opittu koulussa 40-luvulla: Armoa ei ammuttava. Onko sanaa ei vai ei ole: Ole koko päivä vai ei ole koko päivä. Viesti vääristys!

Älkää nyt päättäkö mitään jäähallista, jos ette osaa. Kisapuistostakin tulisi kaupungille valtava kiviriippa, jos SaiPa ei enää pystyisi maksamaan vuokria ja siellä pelattaisiin divaria.

Jo on naurettavaa SaiPan yritys kiristää päättäjiä jäähallin paikasta. Pankaa pillit pussiin ja lopettakaa koko pelaaminen.

Naapurisi saa sinun tiliotepostisi, avaa, lukee rahasi, tietosi. Eikö okseta? Posti jakaa väärin, vaikka osoite oikea. Älä avaa toisen postia ikinä.

Luettuani SaiPan omistajien huolen, tuli mieleen, ymmärtääköhän he että on todella muitakin käyttäjiä hallille. Panee miettimään, että ehkä vanhan korjaus olisi riittävä?

Kilu

Kun on kyseessä vanhukset ja veteraanit, ei mitään selittelyitä: ruokatoimittaja vaihtoon.

Anu Sepponen, tervetuloa Luumäelle kunnanjohtajaksi. Tarvitaan ekonomi entisen konsultin tilalle.

Kerro Jussi, mihin asti luumäkeläinen astmaatikko autonsa joutuu jättämään keskustassa, kun on tulossa SaiPan peliin. Missään hallissa, pakokaasun katkusa ei voi jonottaa

Tuleva KooKoon faniko?

Kisapuisto on paras jääareenan paikka. Se ei tule pelkästään SaiPan käyttöön. 2,3 km ydinkeskustasta esikaupunkialueella – kuka ei jaksa sitä matkaa olkoon menemättä.

Luetuimmat