Estarit: Kannatan keskustahallia — Kisapuisto lisää yksityisautoilua

Työelämässä kaikki muutokset eivät ole aina hyväksi, ainakaan työntekijän näkökulmasta. Työ muuttuu raatamiseksi eikä siitä nauti enää kukaan. Luulisi johtoportaankin ymmärtävän, että työn pitää olla mielekästä.

Tuula Karhula/Eksote, totuus pitää kestää. Kotihoidon taso on nyt tutkittu: vakavia puutteita toiminnassanne! Turha selitellä muuta.

Äänestäjät antamillaan äänillään luottamushenkilön luottamuksen arvon näyttää.

Olen leikkausjonossa HUSiin, joka koko ajan karkaa edestäni! Luulen että haluavat ajaa minut yksityiselle, koska tietävät, että ehkä minulla olisi varaa kymppitonnin leikkaukseen!

Jani Mäkelä, suomalaisena iloitsen nykyisestä historiantutkimuksesta, kipupisteitä ei enää väistellä.

Vanha rajakarjalainen sanonta. Uskollinen kuin musti. Kuvaa hyvin koulutettua koiraa. Mediasta, tuosta vallan vahtikoirasta on tullut vihervasemmiston musti.

Eikö ole todella outoa toimintaa, kun vesitornin kahvilaa ei saada auki, mutta uusiin urheilu paikkoihin ollaan laittamassa kymmeniä miljoonia euroja joita ei edes ole.

Mikäli areena tehdään keskustaan ilman paikoitustiloja, on autoilu kiellettävä keskustassa peli-iltoina.

Jäitä hattuun ja järkeä käteen... Kisapuistossa uudelle hallille ehdottomasti paras mahdollinen paikka, sinne jo keskitettyine toimintoineen! Pikkukaupungin ydinkeskustaan ei hallikompleksi sovellu!

Kannatan keskustahallia. Ei parkkipaikkoja, ei autoja. Kisapuisto lisää yksityisautoilua. Ilmastopääkaupunkilainen.

Kaupungilta löytyy kymmeniä miljoonia euroja lentokenttään ja hallihankkeisiin, mutta todellisiin matkailutäkyihin — Huhtiniemen leirintäalueeseen ja vesitorniin — ei rahaa löydy mistään?