Estarit: Täysi tuki Savon Mafialle! Kaupunki mokasi homman!

Kannatan jäähallin rakentamista keskustaan, mikäli SaiPan kausikortilla/ennakkolipulla pääsee ilmaiseksi tietyillä linja-autoilla keskustaan ja millä tahansa pelin (myös paikan päältä lunastetuilla ) lipulla takaisin kotiinsa/mihin sitten paikallisbussilla meneekin. Ei tarvitse jättää peliä väliin parkkimaksujen vuoksi.

On kapakoitsijoilta, mukaan lukien Eekoo-osuuskauppa, moraaliton teko avata Lappeenrannassa tähän korona-aikaan kaiken maailman yökerhoja ja karaokekapakoita. Missä on vastuullisuus asiakkaistanne?

Kyllä on kova lobbaus jäähallille keskustaan. Uskotteko aikuisten oikeesti, et sinne tullaan linja-autolla eikä omilla autoilla. Ja junioreiden perheet asuvat keskustassa, jotta voivat itse kulkea harjoituksiin. Uskomatonta vetoamista hiilijalanjälkeen.

Toivottavasti suurmarkkinoiden seuraus ei ole suurkorona.

Mikä se sellainen taloyhtiö on, joka revittää ruusut pihasta ja oksat pihakoivuista asukkaita kuulematta? Ei niistä haittaa ole ollut. Olen järkyttynyt.

Etelä-Saimaa 21.9. Lukijalta-pastalla napakka kirjoitus Reijo Hirvoselta. Täyttä asiaa Lappeenrannan kunnallisten asioiden hoidosta. Kunnallisvaalit tulossa. Ketähän äänestäis???

Ketä varten? Jo on aikoihin eletty, kun missit kuleksivat pornahtavat uimapuvut päällä (perskankut paljaana) parhaana katseluaikaan.

Sinä pyörää työntävä "liikenneopettaja" annoit väärää opastusta Kaukaan koulun kulmalla sunnuntaina, kun kehotit , että pitää jalkautua tietä ylittäessä. Kun autot on pysähtyneet antamaan tietä jalankulkijoille, niin saa pyörällä ajaen myös mennä!

Yrittäjät nauttivat nyt valtion ilmaisesta rahasta, jota tulee heppoisin perustein. Voisivat realisoida omaisuuttaan, kuten palkansaajakin ahdingossa.

Täysi tuki Savon Mafialle! Kaupunki mokasi homman! Sauna- ja allasmaailma oli loistava idea turhan parkkipaikan tilalle. Uusi ravintola/terassi ei taas tuo yhtään ylimääräistä turistia tai kävijää satamaan. Kaupungin ideat on kulahtaneita

V***tu mitä nää on! Hirvikärpäsiä, vastasin. Sen jälkeen maailmanparantaja marjakaverini, joka on valistanut minua yksityisautoilun haitoista ja tarpeettomuudesta, odotteli autossa kännykkänsä kanssa kunnes sain ämpärin täyteen.

Ei mennyt ennen maaseudulla biojätteet hukkaan. Syötettiin sioille ja sitten me syötiin jouluna sika.

Kyllähän on pahaenteinen nimi Savon Mafia, olisihan tuo pitänyt Lappeenrannan virkamiesten tietää vuokrasopimusta kirjoittaessa.

JEV

Kiitos Savitaipaleen rakennusvalvonnalle nopeasta, ystävällisestä ja asiallisesta palvelusta.

Wikipedia toteaa inhimillisen pääoman olevan aineetonta pääomaa. Kristinuskossa tunnustetaan myös jumalallinen pääoma, jossa Jeesus lapsi syntyy rakkauden hengen aineettomasta kosketuksesta Betlehemin seimeen.

Perheen kanssa ei tohdi katsoa mitään tahansa suomalaisia TV ohjelmia, niissä esiintyvien v- viittauksen takia.

Jos köyhä häpeää leipäjonossa, niin katsokaas miten rikas siellä röyhistää rintaa.

Luetuimmat