Estarit: Jos ministeri Annika Saarikolta kysyisi "paljonko kello on", kuulisi puoli tuntia puhetta saamatta vastausta kysymykseen

Liikuntatoimi majoittaa ihmisiä taukotiloissa. Onko laillista ja missä muut työntekijät silloin ovat, kun joku nukkuu 12 tuntia?

Käsittämätöntä. Ortopedi ja lääkäri kirjoittaa kirjan "lääkkeetön elämä". Ilman lääkkeitä ja niitä raskaita syöpä hoitoja, joita hän kritisoi, omaiseni ei olisi enää hengissä.

Upeaa! Mahtavaa! Footloose musikaali ihan parasta! – Katsoja

Mikäli asuntopalvelu myisi Kiviharjunkatu 2:n, siitä saisi n.1,5 miljoonaa, säästyisi purku ja vuokralaiset saisivat jatkaa. - Tulee tontille hintaa

Footloose on varmasti muuten upea, mutta miksi kiroilua: "hel**tinmoiset bileet"? Ja miksi ES (21.1.) tuntuu oikein ihannoivan sitä?

Suomelle riittää neljä hävittäjää, huoltojärjestelmä ja koulutuskone, koska 99-prosenttisesti hyökkääjä on Venäjä! Siinä tapauksessa Suomi saa lainaksi koneita ystävyysvaltioilta!

Pitkäaikaistyöttömänä ja sairaana, 62-vuotiaana käyn edelleen työhönhakukursseja. Työ uraa takana 40 vuotta.

Kuka voi haluta koiraveron takaisin. Suomessa joka asiaa verotetaan ja edes joku vero on saatu pois. - Musti

Omaishoitajien e-passi ei ole voimassa. Väärä säästökohde Eksote!

Espoolainen Kajon Oy voitti viime vuonna kilpailutuksessa Eksoten kiireettömien kyytien kuljetukset. Hankintojen arvo n. 6,9 miljoonaa euroa (E-S 16.1). Yritys maksaa verot kotipaikkakunnalleen.

Se vaan nyt on niin, että Venäjän on palautettava valtaamansa alueet Krimi, Kuriilit ja Karjala takaisin alkuperäisille omistajilleen.

Jos ministeri Annika Saarikolta kysyisi "paljonko kello on", kuulisi puoli tuntia puhetta saamatta vastausta kysymykseen.

Voisiko kaupunki vaihtaa palaneet loisteputket ehjiin torin parkkihallissa? Aika hämärää näkyy olevan paikoitellen.

Etelä-Saimaan firmaliigassa ilmeisesti kotitappion veikkaaminen ei ole suositeltavaa. Erikoinen kilpailu, kun kaikki veikkaavat koko ajan samaa joukkuetta. – Sopupeli

Ministeri Annika Saarikon (kesk.) mukaan Kouvola huusi kovempaan kopterin paikasta, kuin Lappeenranta. Siksi sai kopterin.

Hieno musikaali nuorilta lukion oppilailta!

Jukka Kopra ja Ari Torniainen, nyt on näytön paikka. Lääkärihelikopteri Lappeenrantaan tai sote-äänestykselle ei. Näin toimivat Kouvolan omat pojatkin. – Ardiles

On se vaan jännä, kun ministeri Petteri Orpon (kok.) sanavarastoon on yllättäen ilmestynyt vaalien alla vähäosaiset ja eläkeläiset. Aikaa olisi ollut korjata asioita vuosikaudet. Hyvä, että nyt edes juolahti mieleen.

Eikö kaupungin kannattaisi myydä Lappeenkadun päällä oleva rakennusoikeus ja laittaa se jäähalliin.

Kommentoidut