Estarit: Virtuaalipolut eivät auta, jos opetukseen ei ole realityresurssia

Miksi työhakemus pitää laittaa jonkun sovelluksen kautta? Ei näy käden jälki!

Mikäli jokamiehen oikeuksia rajoitetaan, ääriryhmille luodaan syy vastaiskuun kiinteistönomistajia vastaan!

Kenen päästä idea Armilan sairaala tuhoamisesta on lähtenyt? Onko korruptiota taustalla? Keneltä kenelle?

SDP organisoi vaalityöhön ay-liikkeen rettelöimään ja lakkoilemaan hallitusta vastaan ja silloin he saavat ilmaista media-aikaa satoja tunteja ja lehtijuttuja.

Mahtava konsertti lauantai iltana Lappeenrantasalissa Tapani Kansa. Ääni vaan paranee, kun laulaja ikääntyy.

Mitä helkattia ketään kiinnostaa, jos joku pelaaja on tehnyt yhden maalin rapakon takana yöllä? Miten kauan tämän "urheiluterrorin" sallitaan jatkuvan. Yksi lähetys päivässä riittävä.

Taas kerran nimitys vararehtori amk:ssa ilman julkista hakua!

Lappeenranta voisi tehdä ilmastoteon sulkemalla lentokentän. Jos joku haluaa lentää, niin Vantaalle pääsee sähköjunalla.

Tapahtui viime viikolla K-sairaalassa. Potilas ulosteissa sänkyä myöten, omaiset puhdistivat, kun henkilökuntaa ei kuulunut.

Lehti kirjoittaa lukkopainista, mutta ei kerro mitä se on.

Nuijamaan bussikaista on myös EU-kaista päätalolle, eli kun on paljon venäläisiä, voi EU-passin omaava ajaa sille kaistalle.

Nyt on aika, kun lehdet poistuvat puista, katkaista puut ja oksat, jotka omakotitonteilla ovat naapurin kiinteistölle vaaraksi ja vahingoksi. Muuten tulee kalliiksi. – Mykkä

Niin kauan kun ”kokkareet” ovat johdossa Suomessa, ilmastonmuutoksen edistyminen ei etene mitenkään Kun teollisuuden tai maajussien pitäisi osallistua talkoisiin, ei tule mitään.

Kuka kertoisi päättäjille, että ei siinä virtuaalipolut auta, jos opetukseen ei ole realityresurssia.

Vuodenvaihteen jälkeen olisi Vuoksenniskalle tilaa säästöpankille, kun Oma sp lähtee pois. Saa varmaan uusia asiakkaita myös lähikunnista.

Eikö ruokatauko ole koulussa oppituntia vastaava? Miksi oppilaat kuitenkin maleksivat lähikaupoissa ja mäkkärissä tankkaamassa. Ruokalaan vaikka syömään omia eväitä ,jos tarjottava ei maistu.

Marian aukio voi olla autoton, mutta Valtakatu on autoja varten. Ei sotketa asioita.

Miksi joitakin harmittaa se, kun työntekijä puolustaa itseään? Potkut on voinut aina antaa. Tekosyy.

Etelä-Karjalan keskussairaalan K-siivestä 5. kerros puuttuvat huonesiivoojat. Potilashuone on pölyn ja roskien peitossa. Pitäisikö asian eteen tehdä jotain?

Hartikkalassa myös "lintuongelma", kun ruokitaan ruuantähteillä lintuja. Ei kai ole luvallista?