Estarit: Eikö auton tyhjäkäyntikielto koske myös autoliikkeitä? Parhaimmillaan pihalla kymmeniä autoja tyhjäkäynnillä tuntikausia

Keskustan yrittäjät haluavat lisää parkkipaikkoja ja samalla osa haluaa muuntaa niistä jo olevista osan muuhun käyttöön. Otapa tästä selvää. Hui hai.

Lappeenrannan päättäjät, onko "kioskin kulmat" parempi paikka varhaisnuorisolle kuin Huhtiniemen laskettelurinne?

Työelämä voi pahimmillaan olla pirullista pompottelua ja juonimista selän takana, puhumattomuutta ja nöyryytystä, väheksyntää ja aseman mitätöintiä.

Mukavat ajat Kehruuhuoneella musiikkitapahtumilla. Muualla usein hyvät musiikit jäävät kuulematta kun ei viitsi pyjamassa lähteä, iltaunisuus voittaa.

Eikö auton tyhjäkäyntikielto koske myös autoliikkeitä? Parhaimmillaan pihalla kymmeniä autoja tyhjäkäynnillä tuntikausia. Kuka valvoo?

Taas kerran Klaus Pelkoselta hyvä ja asiallinen kirjoitus ja muistutus minkälaista tuhoa ollaan tekemässä, jos monitoimihalli rakennetaan kaupungin keskustaan.

Huhtiniemen laskettelurinnettä ja hissiä voisi talvikaudella operoida Huhtiniemen leirintäalue ja samalla kehittää ympärivuotista palvelutarjontaa.

Osallistuukohan Vapaavarastontie-Haikalantie johonkin Huonoiten hoidettu tie -kilpailuun?

Miten on mahdollista, että Aspan kiinteistöt jätetään auraamatta. Vaikka on osaketalot vierellä ja sama kiinteistöhuolto hoitaa pihat. Aspan pitäisi miettiä, kannattaako maksaa tyhjästä.

Ihmeellistä, kun tavallinen kansa on alun perin ymmärtänyt, että nämä luvatta maahan tulleet voivat olla uhka yhteiskunnalle, niin viisaat päättäjät tätä vaaraa eivät ole halunneet tunnistaa.

Miksei kuvallinen Kelan kortti kelpaa? Onko pakko hankkia kallis ja lyhytaikainen henkilökortti netillä tai käymällä poliisilaitoksella?

Maanantai ei mittää, tiistai ei mittää... Keskiviikkona tulee Keskiviikko-lehden mukana postia tuutin täydeltä ja risaisena. Mainokset ym. posti sekaisin.

Seksuaalirikosten ennaltaehkäisyyn kuuluu maahanmuuttajien ammatillinen psykologinen tukeminen. Miten Eksote hoitaa sen?

Mielensäpahoittajaa lainaten: ennen oli kaikki paremmin, Taipalsaarentiellä.

Suomessa on vain 7 200 poliisia. Ruotsi lisää poliisien määrää kymmenellä tuhannella vuoteen 2024 mennessä. Siellä rikoksiin ja kansalaisten turvallisuuteen satsataan. Toisin kuin meillä.

Luetuimmat