Estarit: Kuinka ihmeessä kaupungilla on varaa kansiareenaan, kun jonossa isot kouluinvestoinnitkin?

Pontuksen koulun uudet opetusmetodit ovat tyrmänneet vanhemmat, eivät lapsia. Koittakaa vanhemmat vähän rauhoittua, tuskin lapsi oma-aloitteisesti eduskuntaan kirjoittaa. Jäitä hattuun, pliis.

Aika tarkoitushakuista uutisointia. Kisapuistoa ei muka saada peruskorjattua yhdessä kesässä, kun ei saa nosturia viereen. On pilvenpiirtäjiäkin rakennettu. Ja peruskorjauksen hintalappua nostetaan.

Kisapuiston peruskorjaus kallistuu. Nyt mukana jo ravintolatilat miljoonilla. Kimpisessä rakennettiin talkoilla. Naurettavaa touhua kaupungilta. Ajetaan kansiareena väkisin läpi.

Lemin seurakuntatalo suljettu neuvoston päätöksellä. Heillä on luja usko höpötyksiin. Ei ole mistään käskyä sulkea taloa. Se on fakta. Puheenjohtajat vaihtoon.

Sähkön vero-osuus sitä hintaa nostattaa ja siirron vero ja piilovero, mistä sähköyhtiölle ei juurikaan jää mitään. – JN

Kummilapseni koulunkäyntiä läheltä seuranneena sanoisin, että Pontuksen ongelmat ovat vahvasti toteutuspuolella. Hyvä olisi muistaa myös vaitiolovelvollisuus, eikä vatvoa koulun asioita julkisesti!

Uusi halli Kisapuistoon. Tilaa riittää. Miksi sulloa keskustaan ja purkaa taloja rakentamisen tieltä? Tyhjiä liikkeitä keskustassa riittämiin, miksi suunnitella uusia "hallin" yhteyteen?Järki käteen!

Kuinka ihmeessä kaupungilla on varaa kansiareenaan, kun jonossa isot kouluinvestoinnitkin? Ja samaan aikaan muita liikuntapaikkoja rakennetaan talkoilla? Ihmetellä täytyy

Hei! Uskaltaako kukaan vastata ja ottaa kantaa, miten on tutkittu kaikki meikki- sun muiden ihonhoitotuotteiden vaikutus ilmastomuutokseen. Pitää olla vaikka minkälaisia ihmejuttuja. Minä yksinäinen ihmettelen.

Olin kateellinen kavereilleni, jotka olivat toisessa koulussa. Minä jouduin alisuoriutumaan 86 oppilaan ryhmässä. - Poika 13v.

Joo kiitos syksyn TV-ohjelmista. Tarjonta on sitä saman toistoa: tirkistelyä, rääväämistä, vanhan toistoa ja katsojan järjen aliarvioimista. Ovatko huumoriohjelmien tekijät kuolleet sukupuuttoon?

Viikonloppu Kattelussaaressa. Hieno aurinkoinen ilma, jonka pilasi monta tuntia kestänyt koiran haukunta. Liekö jätetty yksin?

Miten vaikeaa se onkaan korottaa elämäntyöstä hankittua eläkettä ja miten helppoa taas nostaa näiden avustajien palkkoja tekemättömästä työstä. Kuka olikaan ennustaja, joka tämän arvion teki?

Keskusta käy onnetonta varjonyrkkeilyä vihreiden kanssa. Kyse on virheellisestä viholliskuvasta. Keskustan kannatusta ei ole syönyt vihreät, vaan persut.

Kun saisi joskus telkkarin, joka poistaisi turhan roskan, mainokset, automaattisesti. – JK

Puhutaan työllisyysasteen nostosta. Motivoidaanko työllisiä nostamalla veroja ja jakamalla vastiikkeettomia työttömyys- ja sosiaalikorvauksia?