Estarit: Olisiko syytä miettiä, mikä on seuraava ongelmanne, jos kaikki ongelmanne eivät löytyisikään aidan takaa naapurin puolelta?

Nyt Kuutostielle kamera-autot tietöiden ajaksi valvomaan nopeuksia.

MTK vaatii lisäympäristötukia viljelijöille. Nykyiselläänkin maksetaan tukia yli 4 miljardia, joista ympäristötukia n. 2 miljardia. Eikö mikään riitä?

Olisiko syytä miettiä, mikä on seuraava ongelmanne, jos kaikki ongelmanne eivät löytyisikään aidan takaa naapurin puolelta.

Kutilan kanava ei ole tärkein. Veneilijöille taas miljoonia. Saimaan kanavan sulkujen pidennys ykkösasia.

Kutilan kanava on mahtava juttu! Siitä hyötyvät myös minunkaltaiset alle 1 000 e veneen omistajat. Suur-Saimaa ohoi!

Ihmisen mielikuvitus ei ole luonnonlakien alainen, vaan kuvittelukykyjensä ansiosta sen voidaan katsoa kuuluvan yliluonnolliselle puolelle, josta myös monet kuvitteelliset fantasiaelokuvat ovat hyvä esimerkki.

On telkkaris muutakii ku Turhapuroa ja Huutokauppakeisaria. Pitääkö olla huolissaan tulee lähes joka ilta ja parhaina iltoina kahel kanaval yhtäaikaa. Ja onha Wallander.

Etätyön tekijät nostetaan aiheetta esiin eniten koronasta kärsineinä. Miksi ei puhuta sairastuneista, omaisensa menettäneistä ja työssään altistumisriskissä olevista?

Onko laillista, että viljelijä kieltää jakkaran mansikkamyyjiltään kojuissaan? Toki asiakasta palvellaan seisten. Levänneet jalat, hymy herkemmässä! mummo