Estarit: Pian nähdään, miten eduskunnan tallimääräys panee rivit suoriksi

Kukaan päättäjä ei ota ilmastomuutosta tosissaan, sillä moottoriurheilu tulisi kieltää heti, samoin suuret kansainväliset urheilukisat.

Suomessa ei vallitse enää demokratia, jos ay-liike alkaa määritellä, mitä lakeja hallitus saa säätää.

Pian nähdään, miten eduskunnan tallimääräys panee rivit suoriksi.

Muistetaan näin syksyisin tukea paikallisia eläinkoteja, kun tarve on suurin. Itse olen vienyt ruokalahjoituksia Tassutarhalle sekä Eläinkoti Pesään. He tekevät tärkeää työtä. - SJ

Jätetään yksi hävittäjä ostamatta, niin siinä on se Rinteen lupaama 100 euroa eläkeläisille

Juha Sipilän hallitus on pannut polvilleen köyhät, työttömät, opiskelijat, lapsiperheet ja eläkeläiset. Vain yrittäjät puuttuvat.

Pienyrittäjänä, kuka haluaa minulle töihin? Pitääkö ilmoittaa että kuulun siihen kympin kerhoon".

Olimme yrittäjiä. Jos nykyisille pitää saada jo laki miten ihmisiä palkataan tai irti sanotaan, niin älkööt ryhtykö yrittäjiksi.

Ihminen kuuluu jäsenenä koko ihmiskuntaan. Hän on maailmankansalainen. 60-luku koulussa aivopesuko.

Työnantajille myös jatkossa velvoite. Työpaikkahaussa kerrottava, minkä kokoisesta yrityksestä kyseessä.

1930-luvun Saksassa juutalaiset olivat toisen luokan kansalaisia. Mitä sitten tapahtui? 2010 luvun Israelissa arabit ovat toisen luokan kansalaisia. Mitä sitten tapahtuu?

Vähennetäänkö vielä vanhusten laitospaikkoja? Nykyiset paikat on täynnä, pienessä kopperossa on 2–3 vanhusta. Nauti siinä yksityisyydestä, kukaan ei kuntouta.

Eivät työntekijät ole "alamaisia". Pomonne ovat teidän alamaisia.He eivät ole mitään ilman teitä! – Hoitajia arvostava

Kulttuuri- ja luontoväki, mitä toimintaa on Skinnarilan hovissa? Yliopisto melko kapea-alainen. Historia unohtuu.

Entinen työtön, nykyinen työministeri, puoltaa lakia. Työntekijän voi irtisanoa " keveämmin" perustein. Pahimpia ovat...

Paniikkireaktion aiheutti Rooman Klubi v.1972 ennustaessaan öljyn loppuvan 10 vuoden kulutta. Ja maailman tuhoutuvan 2000-luvun alkupuolella. Samanlaisen paniikkireaktion ja samaa  tasoa on IPCC:n ennustus.

Se valtava rahamäärä, minkä Eksote vanhuksilta ja omaisilta kerää menee Eksoten ylisuuren organisaation pyörittämiseen. Vanhusten ja sairaiden hyvinvointiin ei jää kuin murusia!

Suomessa ei ole varaa olla työtön, koska rahat eivät riitä! Kiitos hallitus!

Voisiko rantaraitille saada jonkinlaiset matkanmerkit. Olisi mukava vähän tietää omaakin matkaa taivaltaessaan ilman näitä nykyaikaisia laitteita, vaikka ne ovatkin tätä päivää.