Estarit: Harmaantuneessa Lappeenrannassa on ravintoloita aivan liikaa

Saimaalla on pakko laskea vettä! Mökit rakennettu 50–60-luvulla. Kohta vesi lattialla!

Kesäturistit, myös maaseudulla on tiellä kaksi kaistaa, ei tarvetta ajella keskellä tietä.

Mikä ihmeen sossutoimisto tästä Suomesta oikein on tarkoitus tehdä? Tämä perheenyhdistämispäätös ilman maksajaa kuulemista on tosi tyly. Lapset lähetetään tänne syöttinä ja perhe perässä.

Hapan on Rinteen Antin ilme, kun kuulee, että noin 100 000 työtöntä ihmistä saanut nyt uuden työpaikan, sillä nämä lähes kaikki ovat poissa vihervasemmiston äänestäjistä.

Koittakaa nyt päättäjät ottaa järki käteen jäähallin kanssa. Missä on peruskorjauksen kustannusarvio?

Seuraaviin euroviisuihin Korsuorkesteri kehiin uudelleen muokatulla Säkkijärven polkalla. Säästyi Yleltä rahaa rutkasti eikä lopputulos olisi ainakaan huonompi.

Eksote on kouluttanut ns. perhehoitajia juuri tällaisia yksinäisiä ikäihmisiä varten. Luulen, että näitä hoitajia on vailla työtä niin ottakaapa selvää asiasta Eksotelta.

Tuttavapiirini kaikki eläkeläiset saavat eläkettä yli 3 000 euroa kuukaudessa. Sillä pärjää kun monilla on omaisuutta; asuntoja, metsää, mökki ym. pahan päivän varalle

Heikki Järvenpää oikeassa jäähallin investoinnissa. Ei 30 miljoonan hallia vajaalle 4 000 katsojalle per peli. Luulisi verorahoilla olevan parempia reikiä.

Jäähalli ehdottomasti keskustaan! Liikenne saadaan toimimaan. Hyvin toimi Madison Square Gardenillakin, joka sijaitsee keskellä Manhattania.

Onko ainoa tapa saada nuoret keräämään roskia luonnosta tekemällä pelisovellus siitä? Tosin varmaan roskaavat lisää, jotta olisi helpompi kerätä pisteitä.

Ei se mitään, ettei hajun vuoksi voi tuulettaa eikä mökille viitsi mennä katselemaan avohakattuja maisemia. Pääasia on, että metsäteollisuus tahkoaa tulosta ja kiinalaiset saavat vessapaperia.

Harmaantuneessa Lappeenrannassa on ravintoloita aivan liikaa. Ovia sulkeutuu jo nyt, joten miksi avata uusia. Varsinkin viihderavintola huono bisnes.

Laura Huhtasaaren (ps.) gradu on kopioitu Tiina Simpasen gradusta ja keskeiset ajatuksensa on kopioitu Euroopan nationalistiselta äärioikeistolta.

Eksoten hallitus muuttakaa kotihoidon nimeksi kotikäynti tai pikavisiitti. Kotihoito on liian iso sana kuvaa maan "hoidon" nykytilannetta. Mistä maksetaan?

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet