Estarit: Lappeenranta-sopimus on aika päivittää ja väen vähentämistä pitää voida tehdä tarpeen vaatiessa. Kuntaliitoksissa on jäänyt ylimääräistä väkeä.

Montako pakolaista on Horneteilla torjuttu? Nekin rahat olisi voitu käyttää pääosin köyhien maiden auttamiseen. – Kansainvaellus

Pepon vanhempien junnujen valmennustoiminta amatöörimaista. Ei yksilövalmennusta ja on suosikkijärjestelmä. – Lahjakkuudet muualle

Minä kannatan, että Lappeenrantaan rakennetaan kymmeniä uusia jääkiekkokaukaloita ja eri lajien pelikenttiä ilmaiseksi käyttöön nuorille tulevaisuuden lupauksille ja ihmisten iloksi ja terveydeksi.

Jukka Kopra ja kokoomus, teistä ei saa vanhusten ystäviä millään. Olisi tarvittu äänestämistä hoitajamitoituksen puolesta, mutta teiltä saatiin vain sekavat selittelyt!

Valtakadun alkupään remontti epäonnistui, nyt niin kapea ja raskasta liikennettä.

Lappeenranta-sopimus! Vieläkö se voi olla voimissaan? Kaupunkiapparaattiin lie pesiytynyt muuallekin kuin katu- ja puisto-osastolle tuo 10% ylimääräistä väkeä. Yt:t käyntiin koko apparaatissa.

Valtio valehteli, 60%:n eläke. Siihen uskoin, ja tein pitkän työuran. Kannatan joukkokannetta.

Runsas lumentulo on iloinen uutinen Suomen kansataloudelle, sillä sen kustannukset lisäävät bruttokansantuotetta eli BKT:ta. Siispä lisää lunta ja vaurautta Suomeen.

Onkohan missään muualla samanlaista sopparia henkilökunnan suhteen, kuin Neuvosto-Lappeenrannassa, eli kaikilla on ikityöpaikat organisaatiossa eläköitymiseen saakka, tapahtuipa työympäristössä muutos.

Lappeenranta-sopimus on aika päivittää ja väen vähentämistä pitää voida tehdä tarpeen vaatiessa. Kuntaliitoksissa on jäänyt ylimääräistä väkeä.

Attendon Ylämaalla oleva palvelukoti suljetaan, ja asukkaat siirretään uuteen Imatralle. Onko se inhimillistä toimintaa?

Petteri Orpo pitää kynsin hampain kiinni joka sentistä, minkä hoivakotien tuloksesta saa osakkeenomistajille revittyä.

Kadut ja ympäristötoimeen on palkattu monta uutta insinööriä viime vuosina. Eikö säästämistä olisi voinut aloittaa jo ennen kuin nämä palkattiin.

Kiitos teatterille upeasta Vaahteramäen Eemelistä! Kaikkien koululaistenkin pitäisi tämä nähdä. Jos menisi kahdessa viikossa kuten Footloose, niin olisi loppuunmyyty.

Saas nähdä onnistuvatko demarit taas sössiä tuon gallup-johdon. Nykyjohto on ihan farmisarjaa ja johdossa ei ole ollut Jutta Urpilaisen jälkeen ketään tähtiedustajaa. Ryhtiä peliin!

Työttömiä ei aina voida syyllistää. Siihen on aina syynsä. Terve, koulutettu saa helpommin töitä kuin he, joilta kaikki puuttuu.

Kyllä olivat viikonloppuna Lemin tiet ja kadut huonossa kunnossa.

Luetuimmat