Estarit: Mattilan lammen ympäristössä kävellessä kuuluu iloista kilinää ja kolinaa. Nuoriso (ja muutkin) siellä pelaa hyvän tuulista frisbeegolfia. Iso kiitos radan talkoilleille. Onnistunut projekti!

Suomi tänään:"Aa-akkavalta, ukko katsoo sillan alta".

Venäjän korona tilanne on sellainen, että raja kannattaa pitää kiinni ainakin ensi kesään asti.

Järkyttävää uhkarohkeutta liikenteessä: seurasin sydän kylmänä jalkakäytävällä, kun nuoret ajoivat punaisilla valoilla suojatietä pitkin. Eteen ajava auto yritti varoittaa. Teinit joutuivat väistämään ja näyttivät keskisormea vihreällä ajavalle autoilijalle. Välittäkää lapset edes hengestänne, jos mikään muu ei kiinnosta.

Onhan se sote nyt helppo hyväksyä kun on vihervasemmisto hallituksessa ennen oli väärä puolue valmistelemassa samaa runkoa se se on politikointia jos mikä!!!

masa

Maa ja karjataloudessa pitäisi vähentää metaanipäästöjä, mitenkäs kiellät lehmää pieremästä

Hallihankkeen järjettömyydessä on kyse kaupungin tulevien talousongelmien tunnistamisesta ja tunnustamisesta. Opiskelijoiden ja ulkopaikkakuntalaisten mielipiteet hallikysymykseen ovat arvottomia, jos eivät maksa tänne verojaan.

Nyt loppui Kokoomuksen poliittinen himmailu Koronan kanssa. Kansanterveys buuuuu, ravintolayrittäjäjäkavereiden (ja heidän) taalat jees! Ja ketkä olivatkaan mahdollistamassa sähkönsiirtohintojen vapaata korottamista?

Kiitokset taas teille, jotka olette maalanneet Iso-Kristiinan alikulkutunnelin seinille aivan mahtavia kuvia! Komisario Palmu on upea!

Kävelijä

Onkohan jo aika liittää Ruokolahti Imatraan? Kysyy mies naapurikunnasta

Miksiköhän Tampereella jäähallia ei rakenneta pois keskustasta omakotitalo alueelle?

Mattilan lammen ympäristössä kävellessä kuuluu iloista kilinää ja kolinaa. Nuoriso (ja muutkin) siellä pelaa hyvän tuulista frisbeegolfia. Iso kiitos radan talkoilleille. Onnistunut projekti!

Onpa hienoa ja viisasta että kouluissamme ja päiväkodeissamme opetetaan tunnetaitoja. Toivottavasti jatkossa enenevästi!

Tämä orpolauma häpäisi itsensä totaalisesti. Pitkään (6 kk) vei pohtia,että löytyisikö joku tai jotakin moitittavaa koronan hoidosta. Sitten hokattiin; maskitedottaminen ja sote-Kiuru.

Jos kerran uimahallin remppa siirtyy, käykää helkutissa korjaamassa naisten pesuhuoneen vessat. Lattiat lainehtivat jo aamupäivällä ja koskaan ei tiedä mitä lammikossa on. Jalkasieni kiittää!

Ei ole vuoden päästä kirja-alessa puutetta kaikenmaailman muisteluteoksien määrässä. Ketä jaksaa kiinnostaa nuo aiemminkin vähemmän mielenkiintoisten julkkisten, poliitikkojen elämän kiemurat.

Jos on niin kiva kun on puita pihassa luulis olevan kiva haravoida lehdetkin. Joka syksyinen strategia olla pois kotoa ja naapureiden pihat katu täynnä toisen naapurin tammen ja toisen naapurin vaahteran lehtiä.

Luetuimmat