Estarit: Linnoituksen uudet valaisinpylväät ovat onnistuneet ja tyylikkäät. Hyvä ettei ole yritetty mitään keinotekoista vanhaa koristeellisuutta.

Marja-Liisan olisi jo aika vetää kello 2000-luvulle!

Suur-Saimaan muistoajoissa moni lähti ilman pelastusliivejä. Voisiko sääntöihin laittaa, että ainakin startissa olisi liivit yllä. Esimerkin vuoksi.

Kun kerran hallituksen puheenjohtaja ei ymmärrä itse siirtyä sivuun, on kai siihen muitakin konsteja. - Maksava asiakas.

Onkohan kukaan tutkinut miten moottoriveneiden päästöt ja äänet häiritsevät saimaannorppaa? Eiköhän oteta soutuveneet käyttöön. - Norpan ihailija

Vesterinen on nainen paikallaan. Kunnioitettavaa.

Taipaleen srk ilmoittaa leiripäiviä Taipalsaaren srk järjestämiksi, eikö ole yksi yhteinen Taipaleen srk vai joko oikeus on puuttunut?

Nämä menneisyyteen jämähtäneet kalkkeutuneet tosikot tuhoavat Eksoten rekrytointimahdollisuudet totaalisesti. Uudet kasvot hallituksen ja valtuuston johtoon. - Nutturan löysäys ei enää pelasta

Tasapuolisuutta ja tehoa suunniteltuihin verkkokalastuskieltoihin. Täyskielto joka järvelle ja lupia vain ammattikalastajille. Troolista riittää kalaa kaikille, osakaskunnille vaikka alennuksella.

Tavallisilta veronmaksajilta, joilla ei ole digitelkkaa, peritään vero, ilman vastinetta. Johtajat selittävät vanhat suomalaiset filmit kansan suosiolla. Tietty, ilman vaihtoehtoja niitä katsotaan.

Kiitos kesäviikonlopun jatkuneesta märänneestä hajusta Kaukas. On se kumma ettei ole mitään rajaa toisilla.

Kumpi on oikein, rautatieasema vai juna-asema? Kaupunkia kiertää juna, mutta se ei mene rautatieasemalle?

Taas on suomalainen tieteispsykologinen urheiluvalmennus tuhonnut yhden nuoren moukarinheittäjän uran?

Linnoituksen uudet valaisinpylväät ovat onnistuneet ja tyylikkäät. Hyvä ettei ole yritetty mitään keinotekoista vanhaa koristeellisuutta.

Kyllä Tauno Tukiainen taas kirjoitti asiaa Armilan sairaalan säilyttämisen puolesta. Kiitos.

Kyllä se Eksoten lääkärien houkutteluilmoitus oli mauton...ja totuudessakin pitäisi ko. ilmoittelussa pysyä.

Luetuimmat