Estarit: Millä keinoilla hallitus aikoo vähentää kantasuomalaisten seksuaalirikoksia ja perheväkivaltaa? Ne nimenomaan huolestuttavat

Ministeri Bernerille erivapauksia, muita kaksoiskansalaisia varten valmistellaan rajoittavia lakeja. Eriarvoisuus kukoistaa

Millä keinoilla hallitus aikoo vähentää kantasuomalaisten seksuaalirikoksia ja perheväkivaltaa. Ne nimenomaan huolestuttavat.

On ihailtavaa katsoa kuinka aktiivisesti Kourulan päiväkoti lapset ja koululaiset käyvät hiihtämässä. Kiitos opettajille!

Mikä psykiatrista avohoitoa vaivaa? Hoitaja vaihtuu yhtenään ja ajat kerran kahdessa kuukaudessa. Ei tällainen "hoito" auta ketään. Nuori ihminen jäi heitteille.

Vastuuta ei kanneta vanhushoidon osalta ainoastaan kanteluitten kautta. Luotto mennyt päättäjiin.

Siirtyykö Lavolankadun 1. luokan pohjavesialue sitä mukaa kuka suunnitellun jakelupisteen omistaa?

Huolestuneita tulisi syntyvyyden alenemisesta olla vain heidän, joiden eläkkeiden maksajista tulevaisuudessa on kyse eli nykyiset lapsentekoiässä olevat. Tietävätpä ajoissa tilanteen.

Eurosportilla on asiantuntijana Seefeldin MM-hiihdoissa Riikka Sarasoja-Lilja. Vaihtelu virkistää! – Hiihtofani

Kyllä linja-autokuskin tapoihin kuuluu tervehtiä!

Miksi kokoomus on keskustan avustuksella lähtenyt myymään Suomea pala palalta ulkomaalaisille pörssi- ja veroparatiisiyhtiöille. Ensin verkkoyhtiöt, sitten Suomen mineraalivarat nyt vanhukset ja lapset.

Missä muussa maassa tahansa – paitsi Suomessa – vastuussa oleva ministeri olisi eronnut seksuaalirikosten ja hoivakatastrofien paljastuttua.

Kyllä kansa tietää. Luojan kiitos, ettei tule Sipilän toista hallitusta.

Jäähalliin uudet jäänpeittolevyt. Hallihanke hieman supistui vai siirretäänkö uuteen halliin?

Kun on iso auto alla ja puhelin korvalla eikä ymmärrä liikennesääntöjä eikä keliolosuhteita kannattaisi pysyä pois keskustaliikenteestä. – Vähältä piti

Yle Lappeenranta, miellyttävät ja rauhalliset toimittajat tällä viikolla. Ei ole tarvinnut painaa off-nappulaa. Kiitos.

Kotimaiseen TV-sarjaan ei tunnu pääsevän, ellei sitoudu vähintään kerran lausumaan v.-sanaa, olipa lähetysaika sitten päivällä tai muuna aikana.

Uusimmat uutiset

Kommentoidut