Estarit: Kiitos eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin. Monen Eksoten palkollisen, asiakkaan ja omaisen tuskaisen äänetönkin huuto on kuultu.

Nyt pääsee tänä vuona helpolla, ei tarvi jakaa Emma- eikä Venla-palkintoja, ohjelmat ei sen veroisia, samoin vuoden urheilijat, ei aihetta valita.

Kiitos Hannes Ruokokoski mielipidekirjoituksestasi ES 11.1.! Ajattelin samoin lukiessani Tuula Karhulan kommenttia apulaisoikeusmiehen vaatimuksiin!

Voiko hoitopaikan hoitajamitoitus olla kohdallaan, jos hoitotyötä tehdään vajaalla henkilöstöllä? Kenelle kuuluu vastuu?

Hoitopaikkojen esimiesten tulisi muistaa, että vastuu hoitotyössä kuuluu heille.

Kiitos SaiPa ja hieno faniporukka! Ääntä halliin niin jatkossakin voitetaan!

Kiitos eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin. Monen Eksoten palkollisen, asiakkaan ja omaisen tuskaisen äänetönkin huuto on kuultu.

Kyllä on Skinnarilassa kiireisiä ihmisiä. Olisin kysynyt yhdeltä noin 70-vuotiaalta mieheltä koiransa rotua, mutta mies sanoi, että on kiire. En saanut mitään vastausta.

Lappeenrannan kirkon rippikoululaiset käyttäytyivät lähes koko ajan hyvin. Mutta pari kirkkoon tulijaa etsi kavereitaan sanoilla: ”Mis helvetissä ne on?”