Estarit: Nyt on aika ottaa heijastimet käyttöön ja laittaa polkupyöriin valot pimeällä liikkuessa

Eipä uskoisi, miten vielä nykypäivänä ihmiset ovat asenteellisia ja ennakkoluuloisia kaikkea erilaista kohtaan. Tietämättömyyttään pitävät idiootteina kaikkia erilaisia ihmisiä ja kohtelevat heitä kuin ilmaa.

Eksoten vuorotöissä olevia rokotetaan jo liikaa, työajan lyhennykset viikonloppuna eikä arkena. Miten päivätöissä olevat osallistuvat säästöihin, alennetaanko heidänkin palkkaa?

Kun ei puhe auta, toivon Imatral myös kunnon sakot lumen kasaamisest kaupungin tai naapurin tontin rajal.

Hyvä, kun viranomaiset puuttuvat Päivi Räsäsen sairaisiin Suomen lakia halveksiviin kirjoituksiin. Laki on sama kaikille.

Taipaleen seurakunta on lopettanut Lemillä talvikunnossapidon, joten kirkkovieraat, tärkein varuste on lumityövälineet. Ennen tilaisuutta pientä reippailua.

Lopettakaa toimitukset brittien vaalien uutisointi. Tuskin TV Briteissä uutisoi Suomen vaaleja päivittäin. Kun päästiin EU-eron uutisista, nyt sitten lässytetään vaaleista. Kun ei vaan kiinnosta.

Nyt on aika ottaa heijastimet käyttöön ja laittaa polkupyöriin valot pimeällä liikkuessa oman turvallisuutesi tähden...

OP Imatra on keksinyt oivan keinon jonojen vauhdittamiseksi. Palveluhuoneesta on poistettu asiakkaan tuoli. Asiakkaat, mokomat, kun haluavat hoitaa kaikki opastusta vaativat vakuutus- ja pankkiasiansa kerralla. Aikaa menee moiseen. Seisten ei kaikkia jaksa.

Lemin säästöt henkilöstömenoissa näkyy välittömästi. Kuukanniemen koulun ja päiväkodin lipputangot liputuspäivänä tyhjillään.

Miksihän Lemille haettiin kunnanjohtajaa, kun keväästä lähtien oli selvää kenelle paikka annetaan. Turhaa teatteria ja rahanmenoa. Päättäjät talutusnuorassa, mutta löysässä kun eivät huomaa mihin kuntaa viedään.

Onko Lappeenrannan päiväkotien uusien ruokalistojen tarkoitus pitää lapset nälässä? Miksi ei voi olla kunnon kotiruokaa, johon lapset ovat tottuneet? Mahtaa hävikki olla valtava. Ihme viherpiiperrystä ja nälkäisiä lapsia. – Ennen oli ruokakin parempaa

Taas kerran: Kepu pettää aina. Oman hallituskaverin ylikävely ei tule jäämään huomiotta. Ei se mitään, mutta luuleeko Kepu, että kannatuslukemat tästä nousevat. Kun luotto menee, se on mennyt.

Kaikkea kivaa kaikille lupaileva keisari Jussi Halla-aho on gallupkärki. Vielä voi lupailla vaikka mitä.

Niin. Kovinkaan moni ei tosiasiassa tarvitse jäähallia keskustaan. Muualla olisi hyvin tilaa.

Vaihdoin asiointipaikkaa, kun pieni tyttäreni kyseli mitä nuo tarkoittaa. Kioskin hyllyllä v-sanalla varustettuja mukeja ja muuta krääsää, ei kiva. Kai ne lapset sen oppivat sanomaan ilman, että kioskilta mainostetaan.

Ei olisi uskonut, että suomalaiset ovat näin puusilmäisiä. Hoidetaanko maan asioita tulevassa markkinamenolla, jossa helppoheikit huutelevat. Tämä ei ainakaan nosta edustajien uskottavuutta.

Missäs uskonnossa on pappeja?! Uudessa testamentissa ei ainuttakaan. Eikä rippikoulua, kummeja jne.

Eduskunnan keskustelut sille tasolle, että joka arvostelee tehtyä päätöstä, ilmoittaa samalla, miten muuten rahoitus katetaan. Oman puolueen ehdotus kenen pussilla käydään ja kuka saa.

Ottaisivat onnettomat mallia Imatralta, miten urheilun keskitys onnistuu. Ei keskustaan. Ja parkkeja löytyy. Järkeä ? – Mauno

Ruotsi on oikein hyvä esimerkki siitä kuinka käy, kun unohdetaan oma maa ja kansa! – Patriootti

Helluntailaisuus on Amerikasta Suomeen tullut oppi, myös uskonto. Israelilaisilla oli helluntai niminen päivä syksyllä. Jolloin poimittiin satoa. Ei ollut uskonto, vaan päivä. Onko helluntailaisuus lahko, kultti...

Terveydenhuollossa (mm. Eksote) on tainnut unohtua, että veroeurot on tarkoitettu muuhunkin kuin henkilökunnan palkkoihin. Muun muassa sairaiden, vanhusten hoitoon

Eksote voisi saada säästöjä aikaan näiden kovapalkkaisten lääkärien palkkojen alentamisella, kun katsoo Etelä-Saimaan verotietoja. Monta hoitajaa tulisi palkattua yhden lääkärin vuositienesteillä.

Hyvä tytöt, että otitte ongelman esille Family Centerin melusta. Onko syynä ilmastointi vai mikä? Kaupungissa teknillinen yliopisto, ,selvittäkää ongelma ja hoitakaa! –Melusta kärsinyt