Estarit: Eksote ei voi sysätä vanhusten päivätoimintaa kunnille.

Ettekö osaa organisoida? Vaikka ulkomailta tulisi koneellinen enkeleitä Lappeenrannan lentokentälle, kaikki on tarkastettava koronaviruksen vuoksi!!! Mitä te tunaroitte, eikö ammattitaito riitä?

Eksote, laskekaapa, mitä maksaa omaishoitajien uuvuttaminen, kun viimeinen vapaa viedään vanhusten päivätoiminnan lakkautuksella. Laitoshoitoon päätyvät kun omaisten voimat ehtyy. Silloin hintalappu on moninkertainen.

Eksote ei voi sysätä vanhusten päivätoimintaa kunnille. Sotepalvelut on aikanaan siirretty Eksotelle, kunnissa ei ole enää resursseja. Älkää kiertäkö vastuutanne.

Pitikö Eksoten yt-neuvotteluissa syntyä säästöjä? Lain taakse piiloutuminen ikäihmisten päivätoiminnan lakkautuksessa tulee maksamaan paljon, kun asiakkaiden toimintakyky heikkenee.

Ikäihmisten määrä tulevaisuudessa kasvaa. Mitä järkeä on leikata heidän toimintakykyään ylläpitävistä palveluista? Niitä pitäisi päin vastoin kehittää lisää. Tämäkö on säästöä Eksote?

Onkohan Postin uuden toimipisteen suunnittelussa tullut lainkaan mieleen, että on autolla tulevia asiakkaita, mutta autoille ei ole parkkipaikkoja. Keskustassa asuville Rakuuna postipaikkana on hyvä.

Suuret kiitokset Kajonin kuljettajalle ystävällisestä palvelusta! Kadonnut puhelin löytyi autosta, ja se toimitettiin kotiovelle.

Voisiko vaikka Ylen MOT-ohjelma kertoa Lappeenrannan miljoonia maksaneen jätevesisotkun aiheuttaneiden poliitikkojen ja virkamiesten nimet?

Kyllä Rayanair kuljettaa ihmisiä hakemaan Bergamosta koronavirusta niin kauan kuin vain itsekkäitä ja vastuuttomia henkilöitä täällä riittää.

13.3.2020 Lappeenranta salissa talvisodan loppumisen muistokonsertti. Lipun saa vain henkilökohtaisesti hakemalla 9.3 klo 9. Työssäkäyvät halutaan jättää ulkopuolelle. Korjatkaa väääryys.

Olipa taidepläjäys katsella elokuvaa Helen ja kuunnella vieressä istuvan räkimistä. Tultiin oikein tahallaan kurnuttamaan ja tartuttamaan, eikö yhtään hävetä.

Konkurssi ja heti kehutaan uutta yritystoimintaa. Kertoo paljon työn ja taloudenpidon laadusta. Ei jatkoon ja velat maksuun.

LPR:n kaupunginvaltuutetut, vielä ehditte kuunnella äänestäjiänne jäähalliasiassa. Toimikaa eettisesti oikein, jääkiekko on aivan liian suuressa osassa tämän kaupungin tärkeysjärjestyksessä. Myös paikallinen media ES ylläpitää Saipaa huomion keskipisteenä. Päättäjiltä odotetaan tasapuolisuutta ja viisautta. Saadaanhan äänestyksen tulokset sitten aikanaan ES sivuille?

Päivi Salminen, minäkin asuisin mielelläni isossa asunnossa keskustan ahtaudessa, jos olisi varoja valita.

Joku pesee käsiä useammin, toiset eivät koskaan, mutta tehdä erikoislähetys telkkuun, missä ministeri käskee ihmisten pesemään käsiä. Anna mun kaikki kestää.