Estarit: Linnoituksen valleja trimmattiin maanantaina juhlakuntoon Pallon puolella. Toivottavasti sama tehdään pian myös sataman puolella! Juhlavuosi 370.

Meitä on joukko seniorivesijuoksijoita, jotka toivomme uimahallien aikarajat poistettavaksi edes kesäajaksi! Joskus on niin ruuhkaista, että ei meinaa sekaan mahtua! Nimimerkki Sporttimummot ja -ukot

Eksoten taksimatkojen välittäjän vaihto onnistui. Nyt pääsee helposti läpi, eikä tarvi kuunnella omituista höpötystä.

Mustikoiden hinta Lappeenrannan torilla yläkanttiin. Metsässä mustikat kypsyvät. Talvimustikat edullisempaa ja laadukkaampaa ostaa kaupan pakasteesta. Tämä on jopa suositus.

Kyllä näyttää vain niin olevan, että kun joku ohjelma tai elokuva eksyy TV:n ohjelmatarjontaan, sitä ei sieltä saada vuosiin pois. Mitähän oikein pitäisi tehdä?Jättää vaan uusinnat katsomatta.

Lappeenrantaan ja ehkä koko Etelä-Karjalaankin tarvitaan lapsiperheiden tukiohjelma torjumaan lapsikatoa. Ilman nuorisoa maakunnallamme ei ole tulevaisuutta.

Saunamökki, ulkokeittiö, hiekkapohjainen ranta, iso tontti puineen, oma rauha, puhdas vesi. Parasta mitä Saimaa tarjoaa kesänviettoon. Tätä halutaan ja ollaan valmiita maksamaan.

”On kaikki niin kuin ennenkin..” No näin ainakin Ylämaantiellä 3864, jossa kunnossapito ja liikennemäärät eivät vain kai koskaan kohtaa!! T. Rapakoihin uupunut kulkija

Minna Mänttäri on valokuvaamisen lisäksi erinomainen kirjoittaja. Sunnuntain kolumnin otsikko jo oli pysähdyttävä — kiitos ! Sirkka Svinhufvud

Yksityisten sijoittajien asunnoissa kelan tuella asuvat ongelmatapaukset ovat taloyhtiöissä iso ongelma. Kelan tuet vain vuokrataloihin.

Linnoituksen valleja trimmattiin maanantaina juhlakuntoon Pallon puolella. Toivottavasti sama tehdään pian myös sataman puolella! Juhlavuosi 370.

Taipaleen srk konfirmaatiokirkossa Lemillä pappi puheessaan sanoi ”Rakkaat rippipallerot”, eipä naurata ihmisten nimittely! Moinen käytös ei kuulu kirkkoon!

Luetuimmat