Estarit: Kuulin Radio Suomesta, että monilla paikkakunnilla tupakointikielto valvotuilla uimarannoilla! Milloin Myllysaaren uimalaitoksella?

Nyt kun Kuparilla ei ole enää tenniskenttää, voisikohan massoilla pinnoittaa Rautionkylän kivituhkapintaisen tenniskentän?

Kiinteistöhoitoyhtiöiden olisi hyvä tarkistaa suruliputuksen ohjeistus. Se on kuitenkin viimeinen kunnianosoitus vainajaa kohtaan ja muutenkin kohteliasta.

Pikkulintujen vähenemisen estämiseksi auttaisi, jos metsänhakkuut kiellettäisiin touko—kesäkuussa.

Mopot/moottoripyörät laittomilla äänenvaimentimillaan häiritsevät jatkuvasti keskustan tunnelikorttelissa. Aion ottaa rekisterinumerot ylös ja ilmoittaa ne virkavallalle toimenpiteitä varten.

Olisi tärkeää kuulla mikä on meidän kaakon kaupunkien hiilijalanjälki, voisimme silloin seurata kehitystä.

Kuulin Radio Suomesta, että monilla paikkakunnilla tupakointikielto valvotuilla uimarannoilla! Milloin Myllysaaren uimalaitoksella?

Intian Chennain jälkeen Lappeenranta tuntuu hiljaiselta ja rauhalliselta pikkukaupungilta.

Ai että ns. vieraslajit pitäisi hävittää.Eikö olisi parempi/helpompi estää maahan tulo!

Matkailuyrittäjät, ovatko Keski-Euroopan turistit kelluvaa lajia, kun eivät käytä pelastusliivejä? Tiistai yle uutiset 20.30 Saimaalla.

Taas nähtiin ketkä EU:ssa päättää. Saksa ja Ranska käytti isännän ja emännän valtaa. Suomelle varattu pirtin nurkassa kyynel silmässä luusoppaa lusikoivan huutolaisen osa.

Eiköhän Taipalsaarella ole muutakin tekemistä kuin järjestää ylimääräisiä kokouksia, jossa sitten istutaan tuppisuuna. Lopettakaa typerä riitely ja hoitakaa ne asiat, jotka teille kuuluu! Yt. Kuntala

Hyviä selityksiä e-saimaassa, miksi raesade ei kuulu korvauksen piirin. Puuttui myrskytuuli, salaojat oltava tarkastettuna? Saisiko vielä ehdon korvataan, jos luoja suo. — Meklari

Nyt kun seksuaalimarssit on saatu marssittua, niin kuka/mikä järjestäisi marssin mielenterveyspotilaiden ja -kuntoutujien puolesta? Näemmä tarvetta olisi.

Todella osuva kirjoitus E-K:n pelastuslaitoksen viestintäpäälliköltä ”hiukan fiksummista ihmisistä” Lpr:n uutiset lehdessä 3.4. :-) Viksu

Betonikanjonin äärellä melusta valittaminen on yhtä tyhmää kuin muuttaminen lentokentän ääreen ja alkaa lentomelusta pauhaamaan.

Tarkka on ihmisellä kuuloaisti, kun korvakuulolta voi sanoa, mikä on laiton äänen vaimennin. Etenkin betonitunnelin vahvistamana.

Luetuimmat