Estarit: Suomen valtio lähti sitten Fortumin avulla rahoittamaan NordStream 2 -kaasuputkea hyötymättä siitä itse yhtään mitään?—Käsittämätöntä!

Kyllä puolalaiset omenat ovat hyviä ja halpoja. Suomalaiset pieniä kutturoita ja lähes kolminkertainen hinta, valitettavasti näin vaan on.

Todella kiusallista katsoa eduskunnan kyselytunteja ja kokoomuksen ja persujen kipuilua oppositiossa. Molemmilla oli aikaa viime vaalikaudella laittaa Suomen asia kuntoon, mutta miten kävi? Turpaan tuli.

Taavetissa on kaivettu maahan sähköjohtoja ja uusittu valopylväitä. Vanhat tolpat ja johdot roikkuvat kuitenkin vielä ihmisten riesana. Milloin ne on tarkoitus poistaa vai ei koskaan?

Suomen valtio lähti sitten Fortumin avulla rahoittamaan NordStream 2 -kaasuputkea hyötymättä siitä itse yhtään mitään? Käsittämätöntä!

Miten kivaa onkaan, kun on mielenkiintoinen ja haastava työ ja vieläpä hyvät palkanlisät. Toisilta otetaan ne vähätkin lisät pois. Ei taida olla ihan reilu peli?

Että Mari Routti voi esitellä koulujen hankesuunnitelmat lasten ja nuorten lautakunnalle, jos tarvetta on... – Lautakunnat lakkautettava

Enää ei tarvitse mennä työterveyslääkärillekään, kun työpaikalla on diagnoosin tekijöitä omasta takaa. Miten se olikaan sen työsyrjinnän kanssa?

Keskiviikon kolumni kirjoitus hiilinieluverosta oli erinomainen. Vero kohdistuisi sinne, missä sitä hiilidioksidia syntyy eniten. Kannatan esitystä.

Miksi tämä lehti on niin sekava? Välillä urheilu-uutiset ihan alussa lehteä, ja välillä takaosassa, jossa olivat aina ennen uudistumista!

Mihin juoksupojan seuraava matka suuntautuu? Veikkaan, että Venäjälle.

Ei pitäisi hyppiä riemusta voitettuaan erittäin heikon vastustajan.

Toisen kerran jo muutamaan kuukauteen Sub-kanava uusi Frendit-sarjaa. Edettiin 4. kauteen, niin jo alkoi kelata 3.kausi uudelleen. Kuka siellä oikein sotkee näitä uusintoja, kesäharjoittelijako?

Haluavatko vegaanit, että tuotantoeläimet tapetaan ja pidetään vaan koiria ja kissoja, joiden epäeettisesti tuotettua ruokaa on kaupan hyllyt täynnä?

Ei ole mikään ihme, jos kunnat ja valtio ovat köyhiä, kun kaikki ottavat sieltä. Vielä varattomat ymmärtää, mutta ei sellaisia, jolla on varaa maksaa, mutta kaikki vaan veronmaksajan piikkiin.

Hallituspuolueen edustaja sanoo: Hoitajamitoitus toteutetaan vuonna 2023. Reilua jättää mitoitus toteuttamatta omalla hallituskaudella? – Vaalit 2023