Estarit: Kai tajuat, ettei nykykisoja ilmaiseksi järjestetä, kanna kortesi kekoon tai pysy muualla

Vaikka olitkin 60-luvulla Suomen mestari niin kai tajuat ettei nykykisoja ilmaiseksi järjestetä, kanna kortesi kekoon tai pysy muualla.

Vuodesta toiseen — hallituksesta riippumatta — spekuloidaan kansalaisten palkoista ja eläkkeistä, joita pitäisi aina leikata. Kukaan ei puhu poliitikkojen ylisuurista palkoista ja verottomista korvauksista.

Kiitos Luumäen hyvinvointiasemalle. Jälleen kerran loistavasti toimivat ajanvaraus sekä hoitajan ja lääkärin vastaanotot. Teette työtä täydellä sydämellä.

Kuka olikaan se ministeri ja puolue (Haavisto/vihr.), joka päästi pullon hengen irti. Myi suomalaisen sähköyhtiön australialaiselle sijoitusyhtiölle.Sen jälkeen siirtohinnat villiintyivät.

Ihanko tervettä toimintaa? Frendit sarja on vuosien aikana uusittu useamman kerran, mutta tämä vuosi on huippu. Eka ja toka tuotantokausi uusittiin kesäkuussa ja nyt ne pyörivät uusintana.

Nyt kun aamujumpat on tarkoitettu huippu-urheilijoille, herää kysymys, milloin tavallinen tv:n katsoja saa ohjeita aamuvenytyksiin?!

Kaupungissamme on rajoitettu autojen liikkumista. Saman voisi tehdä myös kaksipyöräisille melun poistamiseksi.