Estarit: Myllysaaren uimalaitos on todella kurjassa kunnossa!

Nyt Lemi liittyköön Lappeenrantaan. Saamme mekin lemiläiset omakotitaloasujat (veronmaksajat) tasavertaisen kohtelun paikallisten yrittäjien kanssa. – Hyvin pettynyt

Jopas jotakin, kun koulussa ei ole työpöytiä eikä tuoleja, vaan lattialla pitää möyriä! Toista oli köyhänä aikana sotien jälkeen...

Yrittäjäystävällinen Nordea: Toiminimellä ei yhtään tilitapahtumaa kuukauden aikana, pankki veloitti yli 15 euroa tilinhoitomaksua.

Pontuksen koulusta kertoo paljon sekin, että koulun arvostelijoiden lapsia kenties kiusataan, jos 23.8. estari on totta.

Miten voi olla mahdollista, että alakoululaiset päättävät itse, mitä opiskelevat koulussa. Mistä opettajille maksetaan? – Huolestunut mummi

Opettajien palkka maksetaan verorahoista. Lasten vanhemmilla on oikeus vaatia lapsilleen vastinetta hyvästä ja ohjatusta opetuksesta !

Aina kun sosiaalisessa mediassa syntyy jonkun poliitikon aiheuttama kohu, niin kyseessä on lähes 100-prosenttisesti persu.

Trump taitaa olla jenkkien persu, tai perUS.

Huoli kansanedustajien sivistystason laskusta kasvaa päivittäin.

Moni persu pitää itseään esillä provosoimalla. Nämä ovat sitä hillotolppaväkeä.

Myllysaaren uimalaitos on todella kurjassa kunnossa! Korjattavaa sekä sisältä että ulkoa! Kaupungin "edustusranta"!

Eksote heitteille jättämässä Joutsenon mielenterveyskuntoutujat ja lopettamassa päivätoiminnan täältä. Ei mitään järkeä. – Huolestunut

Kuinka kukaan voi opiskella Family Centerin koulussa, kun meteli on jatkuvasti yli 60 desibeliä? Kuulovaurio kohta kaikilla eikä kukaan tee mitään. – Oppilaan isä

Riistamiehet, voisitteko opettaa porukkanne tunnistamaan kosteikkojen sijainnit. Ainakin Lemillä on ammuttu näillä muuttolintujenkin lepopaikoilla.

Se ei ollut ruilimista, vaan roilaamista.

Noloa puolustelua Pontuksen koululta. Eivät uskalla ottaa vastuuta. Onneksi avin kanteluiden päätökset ovat julkisia!

Mistä löytyy tämän päivän Lenita, joka kertoo meille, että pihajuhlaan voi pukea muutakin kuin toppatakin ja lenkkarit kauniina elokuun iltana. – Tellu

Eikö SUL voisi kustantaa nuoret huippu-urheilijat valmennukseen Amerikkaan, etteivät nämä nykyiset, huonoiksi todetut, valmentajat ehtisi pilata heitä raakeiksi!

Äärioikeiston jatkuvat vihapuheet yllyttävät väkivaltaan. Poliisit joutuvat kohteeksi. Lopettakaa ennen kuin joku kuolee.

Ruotsiin 10 000 poliisia lisää 2024 mennessä. Antti Rinne lupasi Suomeen 700 poliisia lisää, mutta vähensi sen puoleen. Onneksi poliittisia avustajia palkattiin tarpeeksi.

Yle uutiset maanantaiaamuna jotenkin näin: 'Uuden taksilain voimaantulon jälkeen maaseudulla vaikeampi saada taksi'. Lemillä 'omat' taxit seisovat parkissa kun keltamustat suhaavat kyytejä!