Estarit: Miksi Joutsenossa osuuspankin tontti on vaihtolavojen ja rekkojen parkkipaikka?

Bensanhaku Venäjältä ei ole veronkiertoa, vaan se on kansainvälistä kaupankäyntiä.

Mikä ihmeen into on Luumäen kunnalla kaadella puita asutuksen vierestä? Nekin puut olisivat saaneet olla näkö-ja melusuojana. Kuutostie aiheuttaa edelleen melusaastetta ihmisille.

Taksien toiminta kilpailutilanteessa on nykyisin samalla viivalla muidenkin alojen ja yrittäjien kanssa. Älkää valittako. Aina voi vaihtaa alaa.

Taksi Helsingin kanssa olevat epäkohdat on myös tuotava julki niin kuin tapahtui edellisen Eksoten kyytien välitysyhtiön kanssa. Ettei jää asiasta väärä kuva ihmisille.

Toivottavasti ei ihan lapsia auton rattiin liikenteeseen. Hirvittää.

Voi voi, kun kokkareita harmittaa ihan peevelisti, kun valta meni ja ei ihan kaikille heitä äänestäjille ehditty nostaa palkkaa ja palkkioita kepin nokkaan. Harmi, että tämä kehitys nyt tyssää.

Miksi Joutsenossa osuuspankin tontti on vaihtolavojen ja rekkojen parkkipaikka? Ei näytä hyvältä kirkon edessä.

Nyt päättäjät, jotain pitää alkaa tapahtua Lappeenrannan sairaalan päivystykselle. Johtoportaasta porukkaa pois, ja niillä rahoilla lääkäreitä enemmän. 9 tuntia...

On se kyllä kumma, Nuijamies ei vieläkään homeessa.

Koska tämä hallitus on rivakasti paneutunut ihmisten riippuvuuden hoitoon, pyytäisinkin hallitusta mahtikäskyllä poistamaan kaupoista lihatiskit ja namihyllyt, koska sairastan diabetestä.

Kiitos päättäjille, että paikalliset taksiyritykset ovat nurkkaan ahdistettu. Kajon ei maksa senttiäkään Lappeenrannan kaupungille veroja, mutta paikalliset maksavat. Vaatii viisautta taksin käyttäjiltä.

Mikä kumma kirous ja tyhmyys lappeenrantalaisia poliitikkoja vaivaa? Jätelaitoshankkeisiin liittyy aina kähmintä, salamyhkäisyys ja varma kustannusten nousu, jonka kaupunkilaiset kiltisti maksavat.

Kukkuroinmäelle valmistuu (?) kallis biokaasulaitos. Jätevesilaitos sinne, niin säästytään hirvittävältä lieterallilta Hyväristönmäen ja Kukkuroinmäen välillä.

Lemin kunnalle suuri kiitos uudesta kuntosalista! – Puntti-Pate

Posti pärjää kilpailussa vallan hyvin, kun katsoo johtajiston palkitsemista, ym. "voitelua". Maksakaa myös varsinaisen työn suorittajille kunnon korvaus, niin kaikki on aivan loistavasti.

Kuka kasaa puista ja oksista esteitä Itäiseltä kanavatieltä alkavaan tielle, josta pääsee ns. matkailurampeille? Tekeekö moottoriliikenteelle esteitä? Tytär ajoi pyörällä esteeseen, nyt tikit polvessa.

Kaupungin keskustaa terrorisoivat äänekkäät, viritetyt kaksipyöräiset. Poliisin mukaan mopoista kaksi kolmesta ovat laittomia. Pahinta on, että isät ovat usein apuna virittämisessä.