Estarit: Keskustassa rumilus urheiluhalli tuhoaisi sen vähän mitä enää on jäljellä

Samat laskutaidottomat kuntapäättäjät henkilökohtaisesti vastaamaan kaikesta yli 50 miljoonan euron kuluista hallihankkeessa.

Yle, mihin on kadonnut alueellinen sisältö kanavilta? Ei edes yhteislähetys Kymenlaakson kanssa ole tuonut mitään lisäarvoa. Olisiko paras lopettaa maakunnalliset radiokanavat...

Kiitos Ossi Vilhu! Tässä mies, jolla oli selkärankaa sanoa kansiareenan lobbareille, että metsään menevät laskelmat!

" Lex Lindström" ei kauheasti vakuuta. Vaalikauden lopussa ja kun asettuu taas ehdolle. Nyt työttömien ja köyhien tilanne "huolestuttaa"...

Puhutaan arvoista. Mitä arvoa edustaa, jos johtavassa asemassa oleva henkilö puhuu "ihmisroskasta" tai koulun rehtori vertaa seksuaalista häirintää koulun ruokaan?

Vai että ei ole Suomessa korruptiota. Jani Toivolan (vihr.) perusteettomat kulukorvaukset ja sikamaiset taksikulut.

Käsittämätöntä, että vielä tänä päivänä on eduskunnassa poliitikko, joka kertoo naisille mikä on oikein ja mikä ei.

Näyttää kaupungin virkamiehet olevan Saipan parhaita myyntimiehiä. Kommentti, että Saipalle pitää antaa mahdollisuus kannattavaan bisnekseen, ei ole oikein asiallinen areena-hankkeen yhteydessä.

Ulkoministeri Timo Soini (sin.) on "ulkona". Tänä päivänä mies ei päätä naisen ruumiista enää.

Saan Eksotelta edelleen nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Onko teillä sen lopettajilla vakuutukset kunnossa, kun lähdette maksamaan yksityisille sijoittajille? Olette sitten kuin Yhdysvalloissa.

Tavallista kansaa taas rangaistaan. Yle-verolla ei näy nykyisin kuin Urheiluruutu. Kaikk' on menny maksukanaville.

Rahoittakoon jokainen "kuppikunta"omat projektinsa itse! Tätä menoa Suomesta tulee todellinen jälkibrezhneviläinen yhteiskunta. Pieni "jäähalli" taitaa jo olla useimpien sydämessä!

Timo Soini (sin.) haluaa vakaumuksensa takia suojella syntymättömän lapsen elämää ja halutaan erottaa. Se siitä sananvapaudesta .

En koskaan osta markettien perunoita, kun tietää että torilta saa taatusti kunnon "potoaattia". Ja eikö se mennyt niin: kannata lähiruokaa.

Keskustassa rumilus urheiluhalli tuhoaisi sen vähän mitä enää on jäljellä. Lappeenranta muistuttaa jo Neuvostoliiton betonirumiluksia. Puuttuu vain sirpit ja vasarat seinistä!

Jäähalliratkaisu Lappeenkadunpäälle on rujo ja kustannussyöppö. 57,3 miljoonaa ei tule riittämään.

Nyt kun kurkipatsas on menossa remonttiin, niin eikö sen voisi siirtää Marian aukion keskelle. Olisi lakitus näyttävällä paikalla. – Pappa

Kun ei Marian aukiosta tullutkaan kaupungin "olohuonetta", niin jospa laitettaisiin sinne se jäähalli! Ei olisi aukio tyhjänpanttina! Parkkihallikin jo valmiina!

Kesäajan myötä saisimme pitkittyvät pimeät, kosteat, sumuiset ja kylmät aamut ja aamupäivät syksyyn ja talveen!

Luetuimmat