Estarit: Pesuneste ei lennä silmille, kun pitää turvavälin

Mainostetaan tapahtumia ja tanssilavoja ilman osoitetta. Ei kaikilla ole nettiyhteyttä tietojen etsimiseen.

Vihreät vouhkaavat kovasti ilmaston ja vesistöjen suojelusta. Eikö olisi korkea aika määrätä reilut suoja-alueet peltojen ja vesistöjen välille?

Hienoa: Kurki-patsaan suihku toimii!

Rikosoikeudellisesti 15-vuotias on vastuussa, mutta vanhemmat vastuussa 18-vuotiaaseen asti. Miten yöllinen häiriköinti mopoilla? Taitaa olla vanhempien ongelma

Arvoisa motoristi, tunnet varmaan turvavälin? Pesuneste ei lennä silmille, mikäli pitää tämän mielessäsi. Puhdas tuulilasi on turvallisuutta.

Olen vuosien varrella laittanut merkille, että kaunis hellyyden osoitus pussailu on julkisilla paikoilla loppunut. Esileikit siirtyneet kulissien taakse. Pelätäänkö bakteereja?

Eräs market ajaa asiakkaan ulos ennen sulkemista. Minut jo kahdesti. Alkaa riittää, törkeää käytöstä. Asiakas on palkanmaksaja, eikö raha kelpaa. – Pettynyt

Myyjä valehteli, ettei whatsap toimi Lumian puhelimessa, vaikka toimii vuoden loppuun! Huonoa palvelua! – Vanhempi rouva

Miksi Suomen valtio osallistuu Nordstream 2 -kaasuputken rakentamiseen Fortumin ja Uniperin avulla? Suomi ei saa putkesta pisaraakaan kaasua, mutta maksumiehenä ollaan.

Taipalsaaren kunnanvaltuutetut myös vaihtoon. Uusi porukka ja näkemyksiä tähän nykyaikaan.

On se kumma, että keskustassa oletetaan asuvan vain varakkaita, jos asuu omakotitalossa. Vaikka Kimpisessä. – Tavallinen eläkeläinen

Kiitos, että kaupunki hoitaa jälleen Kuusimäen ja Korkkitehtaan uimarantoja! Upeita ovat.

Päiväkodin juhannusateria oli ohrapuuro. Säästölinjalla, vaikkakin hoitomaksut ennallaan.

Voisitteko poliisit tarkastaa keskustassa tunnelikorttelissa kaahailevien mopojen ja moottoripyörien pakoputkien laillisuuden. Meteli kuuluu satojen metrien päähän häiritsevästi. Tarkastus pyörä per päivä.

TV-ohjelmassa 23.6. mainittiin pronssikauden kivikalmistojen tutkimisen yhteydessä Suomen ilmaston olleen muutaman asteen lämpimämpi.

Va,i vai, vai ja vai! Tämän ja tuonko pitää olla aloitusmanööveri?

Vaikuttavat uskomattomilta nuo rajanylitysluvut. Sehän on noin 300 ylitystä tunnissa, ja ympäri vuorokauden. Aika hiljaista on ollut yöaikaan.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut