Estarit: Paras ilmastointiteko on lopettaa verkko-ostot ulkomailta. Lentorahdilla valtavat päästöt

Miksi minun pitää maksaa kaupungin työntekijöiden kuntosalimaksut, eikö se riitä että olen yksi palkkanne maksajista?

Mitenkään väheksymättä näitä koululaisten mielenosoituksia, olisi tässäkin hyvä alkaa opetella asioita jo alusta asti. Tumpit,mällit, pullot ja purkit muualle kuin tien pientareelle tai pihalle.

Äänestän tukevissa vaaleissa sosialisteja, jos joku pystyy osoittamaan onnellisen sosialistimaan.

Naudanlihan hinnankorotus rassaa ennen kaikkea demariduunareita ja -miehiä. Viesti meni puuta päin kuin keskustan vaalimainos.

Kannattaa tutustua Kyllikki Saaren murhamysteeriin ennen teatteriesitystä. Esitys saa taustan ja ymmärrys lisääntyy.

Ennen oli kouluissa omat pulpetit ja kirjat säilytettiin niissä. Otettiin kotiin ne kirjat, joista tuli läksyä. Nykyään ala-asteikäinen kantaa päivittäin koko "oppivaraston" kotiin ja takaisin.

Paras ilmastointiteko on lopettaa verkko-ostot ulkomailta. Lentorahdilla valtavat päästöt.

Antti Rinne lupaa mannaa. Eläkkeet nousee, koulukirjat lukiolaisille ilmaiseksi. Millä tämä maksetaan? Lihaverolla ilmeisesti!

Paljonko ilmastonmuutos vaikuttaa? Yli 2 000 ehdokasta kiertää Suomea vaalikiertuella. Miksi tästä ei puhuta, äänestäjä kysyy?

Jos vaaleissa keskusta ei menesty niin Juha Sipilä kävelee varmasti "ulos".

Suomi mainostaa ainoana maana muitten maailman ruokia, oman maan ruokamme olisi tuottajien etu.

Kyllä ovat Suomen miehet kuralla, kun autoakaan ei uskalleta ajaa ilman päihteitä. Miten voi nainen rakentaa luottamusta? Onneksi on oikeitakin miehiä.

Mikä helkatin "v---nmättökone" tuosta meidän telkusta onkaan tullut. Yle, jolle maksamme ohjelmista ja sitten jopa mainoskanavan ohjelma, missä "sivistyneet" kirjailijat esiintyy. Heretkää jo!

Lappeenrannan koululaiset, nyt kun olette päässeet vauhtiin ilmastoasioissa, niin haastakaa Venäjän koululaiset mukaan mielenosoituksiin ja lakkoihin. Aloittakaa ensin vaikka Viipurista.