Estarit: Loisto päätös vihreitä arvoja mainostavalta kaupungilta. Pinkit bussit. Joukossa tyhmyys tiivistyy.

Ukkopuistoon palvelutalo ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja muille erityisryhmille. Tontti hyötykäyttöön. Meitä riittää.

Niinpä niin Pekka Lakka. Kumman sinä nyt haluat: yhden virallisen totuuden vai sananvapauden? Näyttää siltä, että Kalifaatti runnotaan tänne väkisin, eikä eri mieltä saa olla.

Patriootti

Ei voi olla niin, että turvapaikanhakijat nauttivat lähes diplomaattista koskemattomuutta tässä maassa. He rakentavat tänne vaihtoehtoisen yhteiskunnan. Jos arvostelet tätä islamisointia, se on vihapuhetta.

Patriootti

P. Lakalle terveisiä: Onneksi meillä on tämä vapaa liikkuvuus. Meinaan sitten kun globalistit ovat hoitaneet ruotsin mallin mukaan Suomen asumiskelvottomaksi suomalaisille, voimme muuttaa esim. Unkariin.

Loisto päätös vihreitä arvoja mainostavalta kaupungilta. Pinkit bussit. Joukossa tyhmyys tiivistyy.

JK

Terveisiä Taipalsaarelle! Kunhan ensin saatte rakennettua keskustaan uimahallin, niin tulkaa sen jälkeen neuvomaan, mihin lappeenrantalaisten pitää rakentaa jäähalli. Ei ainakaan keskustaan.

Karhuvuoressa ja Kourulassa on lapsia riittävästi päiväkoteihin, mutta kun se jäähalli pitää saada keskustaan hinnalla millä hyvänsä.

Maksan 66 euroa kuukaudessa keskustan parkkihallipaikasta. Mitenhän taataan paikat kaikille sopimusasiakkaille, jos monitoimiareena tulee keskustaan?

Ympärivuorokautista hoitoa vanhuksille kotona niin kauan kuin mahdollista. Nyt ei mahdollista. Palvelut eivät vastaa eikä lupauksia noudateta.

Vanhukset jätetty hoitamatta kotihoidossa. Tehdään päätöksiä, mutta niitä ei noudateta. Puheilla ei saada kuntoon, rahaa tarvitaan. Pohjoismaissa on asiat kunnossa, Suomessa hävettävää.

Kun jäähallivaihtoehtojen kokonaiskustannukset arvioidaan yhtä suuriksi, niin keskustahallia on helpompi perustella, vaikka totuus olisi aivan jotain muuta.

Miksi hankkia lapsia, jos heistäkin tulee joskus vanhoja, yhteiskuntamme vieroksumia säästökohteita tai yksityisen bisneksen rahasampoja?

Jääkiekkoa kuuluu pelata sille erikseen varatulla alueella keskustan ulkopuolella, poissa ihmisten silmistä.

Miksi ei Lemin srk talon purkulupaa ole toimitettu kuntaan? Lausuntoja pyydetty kunnan puolesta, nyt viimein nähdään papereista, missä kunnossa talo on ja saadaan home tarinat loppumaan.

Te jotka valitatte Finnairin harjoittelusta ja melusta, olkaa onnellisia, ettei tällä harjoittele jonkin muun valtion koneet.