Estarit: Satamassa naakat syövät myyntitiskiltä herneitä ja mansikoita ilmaiseksi, ei paljon houkuta

Eikö kaupunkipyörille ole varaa ostaa omia pyörätelineitä? Nyt ne vievät Kauppatorilta ja Prismasta ne vähätkin pyöräpaikat.

Pertti Melan älykkäät ajatukset (ES 9.6.) vähemmän älykkäälle Suomen hallitukselle, joka toimii kuin lapset hiekkalaatikolla, rakentelee hiekkalinnoja. Eikö löydy parempaa osaamista maan johtamiseen?

Itsekkäät koiranomistajat lauantaitorilla Lemillä! Koirat pois torilta! – Räkyttäkää kotona!

Poliisikin toteaa, että suuri osa mopoista ja moottoripyöristä ovat laittomia tuottamiensa desibelien johdosta. Tämän kuulee esim. Lappeenkadulla kaahailevien pyörien desibeleistä.

Antti Rinne kokoaa kunnon hovin ympärilleen. Yhdeksäntoista ministeriä ja viisitoista valtiosihteeriä. Kaikkien aikojen ennätys. Eipä ihme, että valtiontalous pettää.

Nyt, kun oppivelvollisuutta lisätään kaikille, tarvitaan laajalle, mistään kiinnostumattomien, joukolle ammattityöttömien opintolinja!

Marian aukiolta kun tulee Kirkkokadulle on väistämisvelvollinen kaikkia kohtaan. Herätys.

Kaupunki satsannut miljoonia kannattamattomaan lentokenttään, mutta ei euroakaan leirintäalueen modernisointiin?

Yksi saostusallas lisää Toikansuolle ja saavutetaan päästörajat. Miksi laitos pitäisi siirtää ihmisten riesaksi muualle?

Kummallisia purjehtijoita sataman alueella, moottorilla mennään ja tullaan vaikka olisi tuultakin purjeisiin...

Hienoa, että hallitus lopettaa aktiivimallin. Ei tarvitse ainakaan neljään vuoteen mennä töihin.

Lappeenkadusta on tullut äänekkäiden –laittomat pakoputket– kaksipyöräisten kaahailukatu. Kunpa poliisit ratsaisivat nämä pois liikenteestä

Satamassa naakat syövät myyntitiskiltä herneitä ja mansikoita ilmaiseksi, ei paljon houkuta.

Paskavedet Saimaaseen, näinkö täällä Saimaa ja ainut matkailuvaltti tuhotaan. Mikä se jalanjälki tuleville sukupolville olikaan?

Johtaako kokoomuksen eduskuntaryhmä Kourulan Ukonpuoston kaavoitusta?

Hei kuulkaas kyl myö Lappeenrannassa tarvitaa lentokenttää ,on niin mukava lähteä kotikentällä lomalle. On myös piristysruiske kaupungille. – Enemmän lentoja

Luetuimmat