Estarit: Miksi pientareita ei niitetä nyt, kun lupiini alkaa kukkia? Yhtä paha se on kuin kurtturuusu

Kun Hovinpellon päiväkoti valmistuu, niin korjataanhan myös rikkoutunut pyörätien asfaltti työmaan kulmalta. Maansiirtoautot rikkoivat työmaan alussa.

Hyvä mutta halpa. Kiitos Etelä-Karjalan Osuuskauppa. Tilille kilahti 2,36 euroa. Koko raha tuhlataan maksajan kaupassa.

Taas se nähtiin. Antti Rinne lupasi pistää suuret osinkotulot verolle. Miten kävi? Tavalliset duunarit saivat verot maksettavaksi, polttoaineiden hinnoissa ja kotitalousvähennyksen pienenemisenä.

Ministerien määrä kasvaa ja Hurstin jonot sen kun pitenevät. Hyvin on hommat hoidettu. – JN

Kyllä pelottavat demareiden teot vuosien aikana; eläke-indeksi lääkkeiden ja omavastuun korottaminen. – Köyhä eläkeläinen!

Mikkeli, Varkaus ja Savonlinna näyttävät olevan ainoat kaupungit, joilla on Saimaa-linkki. Lappeenranta loistaa poissaolollaan tässä yhteydessä. Miksi on näin?

Etelä-Saimaa oli aikoinaan maalaisliiton lehti, sitten puolueeton ja nyt naisten lehti. Liekö tasa-arvo unohtunut.

Taksiasioissa Kajonin mollaaminen menee jo kohtuuttomuuksiin. Muidenkin niiden nimet julki, ketkä ovat toimineet moitittavasti.

Antti Rinne petti äänestäjät. Kotona asuville ikäihmisille kotitalousvähennys on tärkeä siivous- ka kauppapalvelujen ostossa. Tulonsiirroilla poistetaan eriarvoisuutta. Pimeä työ lisääntyy.

On se merkillistä, etteivät ammatikseen käännöstekstejä tekevät saa suomenkielisiä käännöstekstejä sijoittumaan erilleen TV ohjelmien muiden tekstien päältä.

Miten motivoida äidinkielen opiskeluun, kun osaa puhua ja kirjoittaa? Kieliopin tankkaaminen turhauttavaa? Word hoitaa kieliopin joka kielellä! Opetusmaailma on muuttunut!

Lemin seurakuntatalon ympäristössä keskellä kirkonkylää nurmikko rehottaa, surullisen näköistä. Ai niin eihän mikään muutu vai miten se meni?

Mistä löytyy Sataman kesäkonserttien esiintyjälista? –Valikoiva fani

Demarien äänestäjät saivat mitä halusivat. Polttoaineen hinnat ylös, kotitalousvähennys pienemmäksi. Rinne unohti kertoa nämä vaalikentillä. Tämä oli viimeinen pisara SDP:ltä.

Se, mikä ei vieläkään ikäihmisenä mene perille on, että minne häviää vuosikymmenten aherrus. Toiset käärivät yhteisen työn tulokset ja toiset ahkerat seisovat sossun luukulla. Kaveria ei jätetä!

Meillä Suomessa on yöelämä mennyt ihan kummalliseksi. Kaikki eivät ole lukuihmisiä. Pakko lisää painetta yläpäässä. Eikö enää ole työtä, mihin tekemällä oppii? Itse tein 46-vuotisen uran näin.

Miksi pientareita ei niitetä nyt, kun lupiini alkaa kukkia? Yhtä paha se on kuin kurtturuusu. – Groz

Venäläisvalmentajalta unohtui, että jääkiekkopeli on maalintekokilpailu.

Lappeenrannan kaupungin virat julkiseen hakuun ja paras voittakoon. Hyvä veli -valinta lopetettava.

Ei kai verorahoista makseta näitä jääkiekkoilijoiden bonuksia eli kullekin 27 000? Meitä on sentään suurin osa, joita ei kiinnosta pätkääkään pelit tai pelaajat. Miksi yhteiskunta maksaa bonukset?

Uusimmat uutiset