Estarit: Lappeenranta rakastaa hidasteita

K-sairaala sateenkaari-satu: osastot pitkiä teitä, joiden juoksemiseen henkilökunta käyttää työajastaan ison osan. Työtilat pienet, paikat sekaisin. Kalliit kiikkustuolit tyhjillään.

Eläkeläiset itkevät ilosta, kun julkisen puolen palkoista lehti avoimesti kirjoittaa, miten melkein samalla viivalla ollaan.

Kiinteistövero nousee, ja ikäihmisiä kehoitetaan pysymään kotihoidossa. Mistä eläkeläinen ottaa rahat, kun eläke vain laskee?

Lappeenranta rakastaa hidasteita. Valtakadun ja Suonionkadun risteyksessä koroke on niin korkea, että kaksi kertaa ajettuani siitä pohja on raapinut. Pitää ruveta kiertämään kasarmin kautta.

Kotkaniemen opasteviitoitus käsitellään Pirkanmaalla. Herää vain kysymys jääkö tänne maakuntauudistuksen jälkeen enää tehtäviä, jotka voidaan ratkaista itse.

Onko kukaan Lappeenrannan Energiasta huomannut Lavolankadun kaatumaisillaan olevan valotolpan? On ollut kallellaan tämän vuotta. Vähän ryhtiä muuhunkin kuin hinnoitteluun.

Jaana Kuokka, älä pidä Rehulan maisemia henkeäsi arvokkaampana! Tiedän läheisenä, että leveämmälläkin asvalttitiellä pyöräilijä menettää henkensä autoilijan vuoksi

Eksote on eteläkarjalaisten yhteinen terveydenhuollon palvelujen tuottaja. Kuntien vastuulla on rahoituksen järjestäminen. Välisistä vetäjille valtionosuudet pois. Imatra pohjanoteeraus.