Estarit: Jokainen veronkiertoa harrastava bensanhakija aiheuttaa 17 euron ylimääräisen kulun Rajavartiolaitokselle

"Äiti, onko tulipalo? Ei. Nuku vaan". Karjalan kunnailla soi kovempaa kuin yleinen hälytysmerkki. Trumpetilla ok. Volyymi nyt pahasti pielessä.

Jokainen veronkiertoa harrastava bensanhakija aiheuttaa 17 euron ylimääräisen kulun Rajavartiolaitokselle. Lisäksi valtiolta jää vuosittain saamatta 35 miljoonaa euroa polttoaineveroa.

Paljon parjattu Marian aukio on avoin ja kaunis tila, joka on tuonut ainutlaatuisen kirkkorakennuksen entisestä ruuhkasta ja ahtaudesta hienosti esiin. – Riitta

Sen vielä ymmärtää, että palkka on tuhansia kuussa, mutta että kymmeniä tuhansia, on käsittämätöntä. Tällä systeemillä oikeistohallitukset ovat saaneet keskiluokan tapettua ja syntyvyyden laskuun.

Ei luulisi olevan noin vaikeaa saada Lemin seurakunnan tilinpäätöstä aikaiseksi, varsinkaan kun täällä ei ole enää mitään!

Miten on mahdollista suunnitella asuinkäyttöön metsäyhtiön konttorirakennusta, joka suljettiin juuri sisäilmaongelmien vuoksi? – Ihmettelijä

Vapaaehtoisesti lähtivät terroristien leiriin, nyt kun ei ole enää hauskaa, vinkuvat Suomea hakemaan pois.

Rinteen ajatus postinjakajan tarkkailupalvelusta koskien haja-asutusalueita tms. on hyvä. Persuille ei käy tällainen ihmisten turvallisuutta parantava ajatus, hurskastellaan tunkeutumisella hoitoalalle.

Tarkoittaako Marja-Liisa Vesterinen yhteisökortteleilla, että kiireistä lapsiperhepyöritystä elävät työssäkäyvät naapurit huolehtivat vanhusten syömiset ja ulkoilut?

Mikä on Lappeenrannan hiilijalanjälki ja pyrkiikö se hiilineutraaliin jälkeen?

Seliseli johtoportaan kohtuuttomista tuloista. Kaikkien palkan osien verotusta on korotettava niin, että tuo läträäminen loppuu. Tällä taataan se, että johtajien palkitseminen pysyy kohtuudessa.

Vammaiset, vajaakuntoiset, harjoittelijat ja päivätoimintaan osallistuvat joutuvat tekemään työtä ilman palkkaa tai minimalistisella palkalla.