Estarit: On vahinko, jos työväentalo hävitetään. Se on valopilkku torin laidan talojen joukossa

Pohjois-Korea pörhistelee raketeillaan. Samaan aikaan kansa näkee nälkää ja syö heiniä. Eivät diktaattorit välitä muista kunhan saavat lelunsa.

Suomessa 600 000 kissaa ja 700 000 koiraa lemmikkinä. Molemmat periytyvät lihaa syövistä petoeläimistä. Lemmikeille lihapohjaisia ruokia. Tietysti.

Satu Taavitsainen kirjoitti asiaa vakuutuslääkäreistä. Ovat kiusanneet tuhansia ihmisiä vain sillä perusteella, että ovat olevinaan lääkäreitä. – Kuriin

Olipa taas ihana kesä Taipalsaarella. Satsatkaa vähän enemmän kesäasukkaisiin, meitähän on yhtä paljon, joskin vain vähän aikaa. Hyvää talvea. – TNL

Hienot juhlallisuudet Joutsenon juhliessa 380 vuottaan viime viikolla. Missä oli Etelä-Saimaa?

Eksoten vanhustenhoito täysin olematonta. Sängyssä vaan makoitetaan ja velliä sitä vaan on. – Setämies

Kariniemessä oli kuusi suloista siilinpoikasta. Ainakin kolme on jäänyt autojen alle ja kaksi joutunut varisten tms. suihin. Onko todellakin niin kiire, ettei ehdi pientä avutonta siiliä väistämään?

On vahinko, jos työväentalo hävitetään. Se on valopilkku torin laidan talojen joukossa. Eiköhän harmaita laatikkorakennuksia ole Lappeenrannassa ole jo liikaakin. – Kaupunkikuvasta huolissaan

Lappeenrannan kaupungin "säästöt" näkyvät taas kohta valtakunnan uutisissa. Lisää uusia ulkoalueita täynnä aivokuumetta levittäviä punkkeja!

Ihmetellä täytyy, että kaupunginarkkitehti ei yksinkertaisesti ymmärrä, miten vähän kuntalaiset pitävät nykyisestä kaupunkikuvasta. Meillä on jäljellä raiskattu kaupunkikuva.

Ei täällä kukaan ole kateellinen maalaisille. Ihmetyttää vaan, miksi vuosia kannattamattomasta työstä maksetaan valtiontukea ja mitä suurempi tilallinen sen suurempi tuki. Piikki on auki aina.

90-luvulla Sauli Niinistön ideoiman ajoneuvoveron piti olla kertaluontoinen rahoitus. Vieläkin keruu jatkuu ja jatkuu. Nousee vuosittain ja jos maksaa erissä siihen mätkähtää mojova korko.

Pettynyt Lemin metalli festareiden järjestelyyn. Paljon huonommin hoidettu kuin viime vuonna.

On itetaiteilijoita, jotka tekevät taidetta itselle. On myös itevilkunkäyttäjiä, jotka antavat suuntavilkun itselle.

Asiakkaat menevät itsepalvelukassoille ja sitten maksavat itse viikonlopun ostokset niillä, jolloin tulee jonoja. Max. viisi ostosta pikakassalle.