Estarit: Traktori tai maastoauto tarpeen, jos menee Taavettiin

Jokaisella on oikeus kieltäytyä työstä, jos työehdot ovat huonot. Ei pelinappulaksi yrittäjälle.

Ei sitä voinut pitää siistinä, tällaista kuuli, kun huolto kaivoi Orkoniitynkatu 11:n suojapensasaidan ylös. Kumma, jos nykyisillä koneilla ei pysty pitämään aidanpätkää siistinä?

Ihania esityksiä Lappeenrannan syksyssä: Kimurantin konsertti Estradilla, Enkelit-musikaali teatterissa. Kiitos tekijöille!

Poliisi iski Rasilassa julkisella paikalla, olikohan varustauduttu laukausten vaihtoon tms. yhteenottoon? Oliko ensihoito lähellä?

Nyt meitä hämätään näillä kuumilla aiheilla ja sitten selän takana tehdään hirmutekoja soten parissa. Voi tuota hallitusta, saavat ainakin peukalonjälkensä historian kirjoihin. Hirveetä vatulointia!

Voi Eksote! Lappeenrannan edustajat käyttäytyvät kuin diktaattori, jyräävät muut. Kaupungin päättäjätkin jo kummissaan. Nyt ei ole pimeä keskiaika! Päätöksen teko nykyaikaan ja avoimeksi.

Onko niin, että seksuaalisesta häirinnästä on tullut ihan muoti-ilmiö? Jos joku ilmoittaa, ettei ole häiritty, niin samalla ilmoittaa ettei ole kiinnostava.

Vai lakko-oikeutta pitäisi rajoittaa, mutta mites työsulun rajoittaminen, kukaan ei sano siitä mitään? No, herra on herra, vaikka voissa paistaisi! – Tapsa

Taavetin tiereitistö keskeneräinen ja huonosti järkeilty. Kynnyksiä, hyppyreitä ja korkeita reunuksia turhan paljon. Traktori tai maastoauto tarpeen, jos tulet Taavettiin.

Etelä-Karjala ja kunnat menettävät kuntien sosiaali- ja terveyspalvelujen itsehallinnon suojan rikkomisesta paljon rahaa. Asukkaat ja yritykset kärsivät.

Opetetaanko Savitaipaleella koululaisia tervehtimään naapureita näyttämällä keskaria? – Yllättynyt

Ajatella, suomalaiset hävittäjät ja miehet ovat harjoittelemassa Alaskassa sotatoimia Etelä-Korean joukkojen kanssa. Siinä sitä on potentiaalinen uhka Suomelle. Rahaa on laittaa vaikka mihin.

Jos ei kouluruoka maistu, niin jättäkööt syömättä. Mitä ihmeen jauhamista ja selvittämistä asiassa on. Suomalainen ruoka on hyvää ja monipuolista, hyvistä raaja-aineista tehtyä.

Ei linjan 10 pysäkkiä pois Orioninkadulta! Meitä Sammonlahden kaupoille, apteekkiin, neuvolaan jne kulkijoita olisi!

Yrittäjän kannattaa mieluummin karsia asiakkaita ja jatkaa omaa työpäiväänsä kuin palkata työntekijöitä. Rankkaa on, mutta vähemmän murheita.

Uusimmat uutiset