Estarit: Tiistaina ennätyshelle ja kaikki keskustan jäätelökioskit kiinni.

Saipa ei tehnyt sopimusta Kohon kanssa. K-Rauta teki, joten kapteeniksi ei voitu valita. Todennäköisesti K- Rauta maksaa palkankin.

Mitä järkeä yli 60-vuotiaan tehdä työllistämissuunnitelmia ja etsiä "olemattomia" töitä. Kukaan ei palkkaa monisairasta, ei edes säälistä.

Maakuntajohtaja Matti Viialainen haluaa keskussairaalaan lisää asiakkaita? Jonotusaika on jo nyt 8 –9 tuntia.

Työnantaja, joka ei kunnioita työntekijän oikeuksia, joutuu ennen pitkää vastuuseen teoistaan. Oli se sitten pienempi tai suurempi puulaaki.

Hyvä UPM, tehtaat vaan matalaksi, kyllä kilpailijat kiittää.

Kohtuullista vai? Kahdesti olen tänä vuonna joutunut hakeutumaan kiireelliseen hoitoon K-sairaalan polille. Lääkäriin pääsy kesti lähes 9 tuntia. Onko asialle mitään tehtävissä?

Lappeenrannassa on paljon yrityksiä, jotka eivät maksa veroja toimintakuntaansa – jotkut eivät edes Suomeen. Työntekijät kuitenkin yleensä maksavat.

Toivottavasti Cabaret on parempi kuin Murhamysteeri, joka oli huonointa, mitä olen nähnyt.

Ei ole kiva herätä yöllä mopojen pärinään. Löytyisikö jostain lapsille valvojan kera paikka, jossa olla, päristellä mopojen kera häiritsemättä.

Manu Rysö kirjoitti täyttä asiaa Venäjällä tankkaamisesta.

Tiistaina ennätyshelle ja kaikki keskustan jäätelökioskit kiinni.

Kiitokset kaupungille tosi upeasta kaupunginorkesterin, Rakuunasoittokunnan ja Waltteri Torikan konsertista ja muista tapahtumista Lappeenrannan 370 vuotisjuhlapäivänä!

Toimittaja kirjoittaa tiistaisesta lämpöennätyksestä, että Konnunsuo rävähti Suomen lämpimämmäksi paikaksi 26,2 asteella ja Lappeenrannassakin mitattiin 25 astetta? Eikö kyse ole Lappeenrannan Konnunsuosta?

Jokohan Imatran säästökeinoissa mietitään päätoimisen kalastusmestarin toimen tarpeellisuutta? – Ihmettelevä kalastaja.

Keskustan Arboretumia ei saa tuhota, se on keskustan lenkkeilijöiden suosikkipaikkoja, jossa voi jäädä ihmettelemään kauniita puulajeja! Enemmän näkyvyyttä arboretumille.

Mikä helpotus, ilmasto lämpenee ihmisistä huolimatta, emmekä voi sille mitään.

Venäjällä alvariinsa tankkaavat hidastavat rajalla varsinaisen työperäisen asiointiliikenteen sujuvuutta, kiertävät suomalaista verotusta ja ainahan sieltä pieni putelikin povitaskussa tulee.

Lappeenrannan kaupunkikeskustaan tarvitaan melutolppia Ranskan malliin.

Keskituloisena lapseni eivät saa mitään opintotukea. Tankkaamalla Venäjällä säästän 300 euroa kuussa, ja maksan hyvin kahden lapseni lukio-opinnot.