Estarit: Kohta korona taas lisääntyy, kun Italiasta lennetään tänne.

Istuskelin täs päiväl Marian aukion penkillä ja totesin, et kovin on vilkasta Valtakadun liikenne ja paljon porukkaa liikkeellä jalkasin ja pyörilläkin! Liikennesäännöt?

Miten on mahdollista, että Lidl myy Tönnies-teurastamon porsaan ulkofilepalaa Suomessa, vaikka uutiset ovat kertoneet, että Tönnies työntekijöillä on todettu korona virus 1 550 työntekijällä!

Sama kokemus Eksotesta. Yksityislääkäriltä saa palvelua edelleenkin veron maksaja 70+.

Kanavan laidoilla onkin hienot rantaraitit. Sellaisia ei kyllä ole Kanavansuun ja Lamposaaren välillä. Siellä kävellään kapeilla kyläteillä välillä penkereelle autoja karkuun hyppien. Asfaltilta sama juttu.

Parannusta toivova

Lappeenrannan vuokra-asunnot hinnoteltu yläkanttiin. Helsingistä saa vastaavia asuntoja edullisimmin. Asuntoja paljon tyhjinä. Vuokralaiset olkaa hereillä.

Eikö Suomen laki kiellä intersektionaalisen feminismin, joka asettaa ihmiset tietoisesti eriarvoiseen asemaan iän, sukupuolen ja ihonvärin perusteella.

Nyt loppui käsidesin käyttö: marketin oksennukselta haisevan käsidesin haju ei lähde edes saippuapesulla.

Onhan se huomaavaista, kun muistaa kanavansillalta hypännyttä ystävää kynttilällä tms. Mutta miksihän ovat jättäneet siivoamisen tuulen puuskille?

Kohta korona taas lisääntyy, kun Italiasta lennetään tänne.

Todellakin nyt on mukava kuunnella Ylen Lpr:n lähetyksiä. Paikalliset asialliset haastattelut kiinnostavat enemmän kuin aiemmat toimittajan ylimieliset omakohtaiset jorinat!

Onnea lappeenrantalaiset! Vihdoinkin uutta verta kaupungin johtoryhmään!

Luetuimmat