Estarit: Missä Anneli Kiljusen nimi ministerivalinnoissa — Onko Paatero korvaamaton?

Savitaipaleen hyvinvointiasema (?) ei toimisi ilman ahkeria työntekijöitä/eläkeläisiä. Hävetkää Eksoten päättäjät.

Miksihän Äiti Karjala -patsaalle itsenäisyyspäivänä laitettiin seppeleet patsaan taakse? Nyt on asia korjattu. Seppeleet patsaan etupuolella. Kiitos.

Kyllä vihreän kaupungin bussien värin tulee olla vihreä! Eihän kansan ääntä ole kuunneltu tärkeissä asioissa, kuten kuntaliitoksissa, niin nyt ei todellakaan tässä! Järki mukaan!

Suomen hallitus on perusteellisesti sekaisin. Poliitikot keskittyvät ajamaan vain omaa etuaan ja kansalaisten asioiden hoito on viikkokausia retuperällä.

Kepu ei luota Antti Rinteeseen, mutta kelpuuttaa hänet hallitustunnustelijaksi ja uudeksi ministeriksi! Ja taas katoaa kaksi prosenttia kannatuksesta persujen hyväksi. Hienoa suhmurointia, alkiolaiset

Avaapa mikä kanava tv:ssä tahansa niin... Lahjoita sinne ja tänne. Mutta pieni eläke tuskin riittää omaan elämiseen. Mitä avuksi? Kuka lahjoittaa minulle? Ruokakassitkin menevät ”rikkaille”.

Viimeaikaisten poliittisten sähläysten ja suhmuroinnin seurauksena tästä eteenpäin itselleni sopivin puolue on nukkuvien puolue.

Löytyisikö jostain arkistoista vappuna 1972 Kalevi Sorsan vappupuhe? Siinä hän kehoitti hallitusta tutkimaan Suomen hallinnollista liittymistä Neuvostoliittoon! Vappusatanen on pikkujuttu siihen verrattuna.

Kotkaniemessä oli jouluinen tunnelma. Hyvä opastus, possupiparit ja glögi. Perinteistä jouluidylliä myös Wolkoffin ja Röytyn joulussa.

Veikö espanjantauti Antti Rinteeltä ajokortin, kun niin suuri into varapuhemiehen auton takapenkille?

Missä Anneli Kiljusen nimi ministerivalinnoissa? Outoa, Paatero jatkaa. Onko hän korvaamaton?

Demarit valitsevat ministerin, jos on hyvä ystävä vain eikä pätevintä! Että sillälailla saavutetaan uskottavuus? – Veronmaksaja

Saatiinko kuitenkin Rinne 2? Opposition pitäisi pyyhkäistä tunkkaisuus politiikasta uusin vaalein ja tavallista ihmistä huomioivalla politiikalla.

Maksan 66 e kuukaudessa keskustan parkkihallipaikasta. Mitenhän taataan paikat kaikille sopimusasiakkaille, jos monitoimiareena tulee keskustaan?

Haluaako kansa taas kerran äärioikeistolaisen hallituksen. Melkoista masokismia. Pitää ihmetellä. Mitään ei opittu edellisestä oikeistovyörystä

Lappeenrannan kaupunki on todella vihreä city ainakin kun katselee ympäröiviä vesistöjä. – vaeltaja Wille

Jäähalli rakennettava Tullitielle, liikenteellisesti järkevä, asemalta kävelymatka, näkyy hyvin radalle. Ei aiheuta ruuhkia, lyhyt matka keskustaan.

Iso jäähalli ei kuulu pientaloalueen keskelle Kisapuistoon. Kulkuyhteydet huomioitava suunnittelussa. Mielummin vaikka Family Centeriin.

Onkohan jäähallin rakentamissuunnitelmissa sittenkin kysymys vain joidenkin "roomalaisten maaherrojen" tahdosta rakentaa Lappeenrannan keskustaan oikea Colosseum — Areenoitten areena.

Aurauskeppien pystytys annetaan nykyisin sille joka tekee sen halvimmalla. Keppi ei pysy 5-senttisessä reiässä. – entinen tielaitoksen mies

Varsinainen ihme on ollut Wolkoffin talomiljöön säilyminen tässä kulttuurihistoriaansa halveksivassa kaupungissa. Ei osata hyödyntää Rakuunamäellä tarjolla olevaa tulevaisuutta!

Lumi pitää kolata sille tontille, jolle se sataa tai kuljettaa lumenkaatopaikalle. Lumen läjittäminen kaupungin alueelle on kielletty. Ei näytä koskevan Kannelkadun kauppakiinteistöä tänäkään vuonna.

Jotkut ääliöt ajelee Saimaanharjun pururadalla mönkijällä, ralli jatkuu koulun pihalla, pitääkö odottaa että jotain vakavaa sattuu?

Kuten Luumäen tapaus osoitti tarvitaan muutos lakiin. Yli 75-vuotiaille joka vuosi ajokoe pakolliseksi.

Lehdessä 1.12. olleeseen hormien, lämmitysmuodon ym. muutoksien lupamenettelyyn: muutoksen takana taitaa olla vain ja ainoastaan rahastaa kiinteistön omistajaa.

Paljon valitetaan seksualivähemmistön kohtelusta. Unohdetaan se, miten he itse kohtelevat muita.

"Lappeenrannassa junasta hyppäävän pitäisi tuntea saapuvansa kaupungin keskustaan", sanoo toimialajohtaja Leimi. Rakennetaan monitoimiareena rautatien päälle, kuten Tampereella.

Hyvä Anu Pollari. Juuri näin. Ikäihmisten kotikuntoutus on unohdettu. Kotihoidon kautta ei saa palveluja, vaan ohjataan yksityiselle. Se maksaa paljon! Kaikki yksityiset eivät anna palveluita kotiin.

Tv Hyvä joulumieli -keräysmainos neuvoo vilppiin kun mummeli vaihtaa arpajaisten numerot 8 ja 18 jotta tyttö saa nallen. YLE poista mainos pian niin tulee oikea joulumieli!

Black friday, black weekend, black week, black weeks ja sitten... black year vai mitenkä?

Kiitos hurmaavasta jutusta Eskelisen perheestä! Antoi todella joulumieltä.

Kun suvun sisaruksilta puuttuu vanhemmuus, lapsista tehdään vanhempien jatkeita/hoitajia ja ymmärtäjiä.

Meidän pitää alkaa olla huolissamme voimista, jotka jo jylläävät eduskunnassa.Tässä ei ole enää kyse mistään demokratiasta, vaan oikeiston pyrkimyksestä ylivaltaan. Tähän pitää puuttua.

Sorjonen on ällöttävän sadistinen, synkkä ja jälkeenjäänyt rikossarja, joka ei tuo mitään bonusta Lappeenrannalle. Sääli. Tuo juna meni jo.

Kun riidellään 50 vuotta Lottapatsaan paikasta, 15 vuotta jätevesipuhdistamon paikasta ja Kauniin Veeran sijainnista. Onko poliitikot saaneet liian suuren pelikentän rahoilla melskaamiseen Lappeenrannassa?