Estarit: Rullatuolin ja pyörätuolin ero tuntuu olevan vielä hakusessa

Rullatuolin ja pyörätuolin ero tuntuu olevan Ylen toimittajille vielä hakusessa. Ihan vaan vinkkinä rullatuolilla pärjää sisällä paremmin ja pyörätuolilla ulkona. – Osmo J.

Miten persut selittävät, ettei puoluetukia ole alennettu. Hehän esittivät vuosia ennen hallituskautta, että puoluetukia pitäisi alentaa.

Ei autolla hautausmaalle. Aattoiltana Lepolan hautausmaalla autoiltiin suoraan haudalle, lähtee kohta lapasesta koko touhu kyllä ne lapiot ja kynttilät jaksaa kantaa perille. Portit kiinni autoilta.

Lähimmäisestä välittämistä esiintyy vielä. Tulin perjantaina kotipihaani. Ajoin autotallin eteen ja jäin puhumaan puhelimessa. Kadulle pysähtyi auto ja sieltä tuli mies katsomaan, onko jokin hullusti. Nähtyään puhelimen korvallani, hän heilautti kättään ja he jatkoivat matkaansa. – Kapsu

Urheiluseurojen yhteistyö Imatralla ja Lappeenrannassa esim. tyttöjen liikuntakerhon muodossa on hieno juttu. Lisää sellaista

Ennen kuin aletaan myydä vuosia veroja maksaneiden vanhusten omaisuutta hoitojen kattamiseksi, niin pitäisi myydä mitään tekemättömien talot ja autot.

Armoa lumitraktorimiehet, käteni murtui liukkaalla jalkakäytävällä, enkä pysty lapioimaan tietäni ulos pihalta aurausvallin läpi.

Kiitos aamuisesta joulukirkkohetkestä ja kauniista lauluista Lappeen Marian kirkossa. – Kirkossa hetkeksi hengähtäneet kiireiset yrittäjät

Postin Smart-palvelu on tosi fiksu. Näyttöä saa painella tosi paljon, mutta laatikko pysyy kiinni! Kolme viestiä lupaa palauttaa paketin.

Eksote ja puhelinpalvelu: Aina jonoja, soitat mihin vaan! Muuta tilanne: lisää henkilökuntaa!

Kyläläisiä ja kulkijoita ihmetytti joulun huono tienhoito Urontiellä 6-tieltä Luumäen kirkolle. Auraamatta jätetty lumi oli suolattu paksuksi loskaksi. – Johtaja

Hienoja joulukalenteri-ikkunoita Kimpisessä. Ilo kävellä katselemassa.

Näin meillä: Onneksi rikkaat rikastuu. Opiskelijat köyhtyy. Eläkeläisten rahat viedään. Sopeutumiseläke toimii edelleen.


Oli ilo käydä joulunajan tilaisuuksissa Lappeen kirkossa, kun iloinen suntio oli läsnä ovella tilaisuuksiin tultaessa, tuli tervetullut tunne.