Estarit: Kalevan kisojen palkintojenjako ei näkynyt kunnolla katsomoon

Miten peltipoliisi tunnistaa burkhan kanssa ylinopeutta autoilevan? Moottoripyörän kypärässäkin pitäisi olla tunnistetieto.

Villiintyneen kissan kesyyntyminen kestää 8-12 kuukautta. Ei ahdistella, ruokaa tarjolla koko ajan. Ruokailun aikana etäisyyden päästä puhutellaan ystävällisesti. Kuukausien päästä antaa rapsuttaa korvan takaa.

Linnoituksen uusi valaistus on hieno! Kiitos kaupungille. Mutta että tästäkin ehdittiin jo valittaa ja ruikuttaa, niin tyypillistä Lappeenrantaa.

Olen näköjään soittanut oikeaan numeroon, kun kaipasin penkkiä Armilankadun varteen, nyt 27.7 yllätys, olikin 2 penkkiä, toinen vielä kaunis väriltään. Kiitos!

Marian aukion kehittäminen on mennyt hyvään suuntaan: penkkejä, istutuksia ja tapahtumia. Voisiko penkkejä vielä lisätä? Vieläpä sellaisia, jotka edesauttaisivat ennestään tuntemattomien kanssa juttelua. Voisiko istutuksiakin lisätä?

Upea ja kattava näyttely Rauhan ajoista. Tunnemuseo herättää muistoja ja ajatuksia. Hieno näyttely, suosittelen kaikille.

Jee, koulut alkavat. Vl-aikaan tarvitsee enää kuulosuojaimet nauttiakseen illoista ulkona. Eipähän mopot häiritse. Talvi tulee. Ei tarvi valittaa

Ei piisannut, että Suomen metsissä on jo kirjanpainajat, nyt Kaukoidän ruskopistiäisparvet mustikkaa tuhoamassa.

Kalevan kisojen palkintokoroke oli sijoitettu paikkaan, jonne paikalla olleet katsojat eivät palkintojen jakoa nähneet!

Hyvin muistan vielä ajan, jolloin purettiin Lappeenrannassakin hyvin rakennettuja taloja, ja siirryttiin "sutta ja sekundaa" -tyyliin. Se on jatkunut näihin päiviin asti.

Ai se onkin nykyisin niin, että kun jäät auton alle, oletkin se syyllinen.

Kun kielletään mopoilla ja moottoripyörillä ajaminen Kirkkokadulla ja Lappeenkadulla välillä Hietalankatu Suonionkatu, niin päästään eroon häiritsevästä melusaasteesta.

Tankki täysi jo kesäteatterin alussa. En jaksa innostua kiroilusta ja alapäähuumorista.

Turha. odottaa autokoulussa annettavaa tapakasvatusta. Sitä kun ei nykyään anneta edes "kansakoulussa" kuten ennen.

Kitaraduo kauppahallin kulmalla joutui lauantaina 3.8. keskeyttämään esityksen sateen takia. Eikö kulttuuritoimi saa järjestettyä esiintyjille edes jonkinlaista katosta?

Ennemmin näkisin nälkää kuin ottaisin vastaan sellaista rahaa, joka jotenkin liittyisi lapsia koukuttaviin ja peliriippuvuutta aiheuttaviin ei-liikunnallisiin peleihin.

Olipa Ylen toimittajilta törkeää käytöstä Kalevan kisojen avajaisissa. Eivät saaneet suutaan kiinni edes Maamme-laulun aikana.