Estarit: Lentokentän pitkän ajan strategia: toivotaan, toivotaan, toivotaan...

Lpr elää kotimaan matkailusta, 1 % lisäys toisi merkittävää lisätuloa. Ei herättänyt matkailumarkkinoinnissa ajatuksia? Eikö siellä ole ketäään laskutaitoista?

Lappeenrantaan pitää saada mediahelikopteri, koska kaupungin matkailumarkkinointi on hoidettu käsittämättömän ala-arvoisesti.

Valinta on meillä metsänomistajilla, myymmekö metsäämme ahneelle, pörssiytyneelle yhtiölle – vai valitsemmeko eettisesti valveutuneemman firman.

Kyllä ay-liike paperitehtaan saa kannattamaan. Osaahan se bisnestä. Rakentaa valtion rahalla vuokra-asuntoja ja vuokraa niitä duunareille houkuttelevalla hinnalla. Nostaa sitten 10 vuoden päästä vuokran pilviin.

Matkailijat eivät osaa sanoa mitä täällä haluaisivat. Ehkei ole kerrottu vaihtoehtoja? Markkinointi mieluummin oman kentän lentokohteisiin kuin kaukoitään.

Miten vassarit ei ymmärrä? Yrittäjä ottaa miljoonavelan. Duunari tuo vaan tuulen huuhtoman p:n ja taidot, joita yrittäjän pitää jatkuvasti päivittää.

Taavetin torilla kuultua: Luumäki on Etelä-Karjalan DDR, elää pysähtyneisyyden aikaa ja odottaa taivaalta pelastajaa pyrstötähteä.

Missä nyt mutkaton vuorovaikutus? Eikö se ollutkin Eksoten kantava voima...

Stora Enso vaihtoi tj:n ja Mikko Helander saneerasi M-realista kannattavan kartonkiyhtiön. UPM jatkaa brezneviläisellä linjalla.

Ajoit sitten kaupan pihalle puhelinta kahdella kädellä selaten, hienosti kahdella kaistalla. Kortti pois tuollaisilta.

Nuorisolla kauppoihin niin kiire ettei ole aikaa käsidesiä laittaa, hyllyjen välissä vastaantulijan kohdalla kääntää katsetta hieman sivulle. JEV

Karhuvuoressa liikkuu postilaatikoista varastava kleptomaani. Ostan lukollisen laatikon heti huomenna. Jokke

Se koronaan sairastunut marjanpoimija on kylläkin intialainen, eikä thaimaalainen. Sinäkin tietäisit jos katsoisit uutisia.

Lentokentän pitkän ajan strategia: toivotaan, toivotaan, toivotaan...

Herätys Lpr:n matkailuasioista päättävät, eikö teitä yhtään huolestuta Saimaalle mahdollisesti tulevat kaivoshankkeet? Hiljaista on.

Toimittaja Jenni Hirvisen jutut ovat tasokkaita, mielenkiintoisia ja hauskoja. Aina kiva lukea Jennin juttuja. Kiitos Jenni monista kivoista aamukahvihetkistä!

Hallituksen kuplettiriihestä kuulunee: Ei ole mulla markkoja taskussa, mutta siitä viis mä välitän.

Vaalit tulossa Kakkola, kehuit lentokenttätoimintaa. Me veronmaksajat emme äänestä Kakkolaa, tärkeisiin asioihin ei riitä rahat. Emme ainakaan joutsenolaiset.

Etelä Karjalan uudelle maakuntajohtajalle: Mielestäni Venäjän raja saisi olla kiinni melkein aina. Historiaa, Karjalan veivät, YYA-sopimuksella aikanaan pomottivat ja näyttää edelleen olevan Venäjän karhun varjo Suomen yllä, se siitä itsenäisyydestä. Edellä olevaan viitaten, en ole Venäjä-friikki. Pysy Suomi hereillä.